DIY: BUBBLE LIGHTS IN GLASS - LoisLorinde.nl
16811
post-template-default,single,single-post,postid-16811,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DIY: BUBBLE LIGHTS IN GLASS

bubblevase

Happy Friday DIYday! De lichtjes in de foto komen jullie vast bekend voor. Deze bubble lights maakte ik namelijk al veel eerder. Vandaag laat ik jullie zien hoe gaaf het is om ze in een vaas te doen. Geweldig om buiten neer te zetten op een zwoele zomeravond. Wauw, wat een prachtig licht!

BUBBLEVASE2

Wat heb je nodig?
– Bubble lights
– Glazen vaas

bubblevase4

Het enige wat je moet doen is de lichtjes in een mooie vaas stoppen. Mijn vaas kocht ik voor een paar euro bij de kringloop in de buurt. Hoe je zelf bubble lights maakt liet ik dus al eerder zien. Je kan ze ook gewoon kopen, al denk ik dat ze rond deze tijd van het jaar lastig te vinden zijn.

bubblevase5

En trouwens, wie zegt dat het bubble lights moeten zijn? Andere leuke lichtjes in een vaas kan ook erg tof zijn. Als vind ik het zwevende effect dat de bolletjes in een vaas creëren wel uitzonderlijk mooi. Het stukje met batterijen verstop ik tussen de balletjes nadat ik ze aan heb gedaan. Heel makkelijk.

bubblevase

Geweldig om buiten neer te zetten op een zwoele zomeravond. Ik had echt verwacht dat de vaas veel voller zou zitten, er zitten namelijk 40 pingpong balletjes in! Maar ik vind het niet storend dat hij niet helemaal vol is. It’s so beautiful!

bubblevase3

Zijn jullie ook zo enthousiast? Laat mij weten als je ook prachtige verlichting hebt gemaakt door het in een glazen vaas te doen! Gebruik de hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Ook ideeën of verzoekjes zijn welkom. Vind ik heel leuk! :D

Word jij ook vrolijk van mooie lichtjes?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

4 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:34h, 25 juli Beantwoorden

  Het ziet er zo leuk uit! Ik had het inderdaad al eerder dit jaar gelezen op je blog!

  Mooie dag Xoxo

 • Kirsten
  Geplaatst op 09:51h, 25 juli Beantwoorden

  Dit geeft een heel mooi resultaat! (: super gaaf

 • Tineke
  Geplaatst op 10:21h, 25 juli Beantwoorden

  Wat staat dat leuk zeg, hoe bedenk je het toch allemaal!
  Liefs

 • DQ
  Geplaatst op 15:58h, 25 juli Beantwoorden

  Super leuk! En zo makkelijk. X

Geef een reactie