DIY: BALL CHAIN NECKLACE - LoisLorinde.nl
19789
post-template-default,single,single-post,postid-19789,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: BALL CHAIN NECKLACE

ballchain

Eindelijk weer een happy Friday DIYday! Ik begin steeds meer te houden van ball chain dus ik besloot er weer eens een ketting mee te maken. Met een mooie bedel én mini veiligheidsspeld had ik binnen no time een prachtige ketting gecreëerd. Kijk je mee?

ballchain2

ballchain3

Wat heb je nodig?
→ Bolletjes ketting
→ Bedel
→ Veiligheidsspeld
→ Ringetjes
→ Tang

Bolletjes kettingen zijn te bestellen op eBay door te zoeken met ‘ball chain’.

ballchain4

ballchain5

De stappen zijn weer ongelooflijk simpel. Pak je bedel erbij, maak er een ringetje aan vast en rijg ‘m om je ketting. De gouden bedel met lichtblauwe steen heb ik een lange tijd geleden gekocht bij Beadies. Het leuke aan deze bedel is dat je er nog iets aan kunt hangen. Zoals bijvoorbeeld een mini veiligheidsspeld in dezelfde kleur. Doe eens gek!

ballchain8

ballchain6

Ik vind het één van mijn mooiste zelfgemaakte kettingen van de afgelopen tijd. Ook weer subtiel, maar opvallend origineel! Laat mij weten als je ook zo’n soort ketting hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk! :D

Zou jij deze ketting dragen?


6 Reactie's

Geef een reactie