DIY: ANIMAL ORNAMENTS - LoisLorinde.nl
32128
post-template-default,single,single-post,postid-32128,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: ANIMAL ORNAMENTS

In de familie groepschat vroeg ik iedereen om een dier te noemen. En met pakjesavond kreeg iedereen zijn/haar eigen handgeschilderde dierenkerstbal!

Opeens kreeg ik het idee om dieren te gaan schilderen op kerstballen. So I did. Dus nadat iedereen in de groepschat had gereageerd ben ik meteen gaan tekenen en schilderen. En met pakjesavond heb ik iedereen de handgeschilderde kerstbal gegeven.


Op een ronde kerstbal schilderen kan best lastig zijn. Daarom heb ik de dieren eerst gewoon op papier nagetekend van een foto. Maar dan in mijn eigen cartoon-achtige stijl natuurlijk. Daarna is het een stuk makkelijker om te schilderen op een rond oppervlakte omdat je de vorm al kent.

Leeuw, Walrus, Kameleon, Chinchilla en Anomalocaris.

Oké, dit was misschien meer een kunstprojectje dan een DIY, maar dat maakt het niet minder leuk. Hopelijk ben je geïnspireerd om ook eens een handgemaakt cadeautje te geven. Veel unieker en persoonlijker!

Geef jij weleens handgemaakte cadeaus?

liefsloisje

 

4 Reactie's
 • B
  Geplaatst op 18:43h, 11 december Beantwoorden

  Heel erg mooi zijn ze geworden!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:22h, 15 december Beantwoorden

   <3<3

 • chucky1012
  Geplaatst op 21:10h, 11 december Beantwoorden

  Prachtig en wat een werk om dit te doen…

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:22h, 15 december Beantwoorden

   Dank je wel!! Ja, het kost wel even wat tijd, haha!

Geef een reactie