DIY: 4X VALENTINE'S DAY CARDS - LoisLorinde.nl
19423
post-template-default,single,single-post,postid-19423,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

DIY: 4X VALENTINE’S DAY CARDS

cards

Happy Friday DIYday! Jaaa, over drie weken is het alweer Valentijnsdag. Niet iedereen vind deze dag even leuk, maar ik vind het geweldig dat ik nu overal hartjes aan toe mag voegen. De eerste Valentijn DIY is een feit! Vier schattige valentijnskaartjes met woordgrapjes erin verwerkt. Nou zijn dit niet het soort valentijnskaarten waar je vriend op zit te wachten. Maar bijvoorbeeld wel erg leuk vriendinnen!

cards5

Wat heb je nodig?
→ Lege kaartjes
→ Vrolijke papiertjes
→ Plakoogjes
→ Schaar
→ Lijm

De lege witte kaartjes, enveloppen en plakoogjes kocht ik bij de Action. En de vrolijk gekleurde papiertjes komen uit een Flow tijdschrift. De eerste kaart met de tekst ‘You light up my life’ is het makkelijkst om te maken. Je knipt een rechthoek en vlam-achtige vorm uit je papier. Plak dit op de kaart zodat het op een kaars gaat lijken. Om het schattiger te maken kan je er ook nog oogjes opplakken!

cards3

De tweede kaart is er eentje met de tekst ‘I mustache you to be mine’. Mustache moet natuurlijk must ask zijn, maar dat is juist de grap. Het knippen van een goede snor kan soms nog best lastig zijn. Om het jezelf wat makkelijk te maken kan je hem ook eerst tekenen op het papier en vervolgens uitknippen.

cards4

Natuurlijk moet ook mijn favoriete quote terugkomen op een van de kaartjes. ‘Donut worry, be happy!’ Om de donut te maken knip je eerst een grote cirkel uit het papier en maak hier vervolgens een gat in. Voor het glazuur doe je precies hetzelfde, maar dan knip je alles een beetje kronkelig zodat het lijkt op iets vloeibaars. Plak ze over elkaar heen en klaar is je donut!

cards6

En dit is toch wel mijn absolute favoriet! Hiervoor maakte ik een alien-versie van Kwalianus met een heleboel ogen. Want.. ‘I only have eyes for you!’ Maar je kan natuurlijk je eigen wezen, mens of dier bedenken voor deze kaart. Dat maakt het extra persoonlijk.

cards2

Ik ben benieuwd naar jouw zelfgemaakte valentijnskaarten! Gebruik hashtag #LoisDIY of link mij aan je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Mailen kan natuurlijk ook. Vind ik leuk! :D

Welk valentijnskaartje vind jij het schattigst?


13 Reactie's
 • julia
  Geplaatst op 06:45h, 30 januari Beantwoorden

  Wat leuk!

 • jana
  Geplaatst op 07:42h, 30 januari Beantwoorden

  Superleuke kaarten :D Vooral die laatste vind ik ontzettend grappig gevonden :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:48h, 30 januari Beantwoorden

  Zo leuk ;-)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:02h, 30 januari Beantwoorden

  Wat een superleuke ideetjes!

 • marjolein
  Geplaatst op 09:06h, 30 januari Beantwoorden

  Super leuk gedaan! x

 • Agneta
  Geplaatst op 09:22h, 30 januari Beantwoorden

  Waar kan ik mijn adres achter laten? Zodat je mij zo eentje kunt sturen :D :P Ik vind je stijl echt prachtig en het feit dat deze kaartjes niet alleen voor valentijn heel erg leuk zijn maakt ze nog leuker!!

  Liefs Agneta

 • Sophie
  Geplaatst op 09:41h, 30 januari Beantwoorden

  Hihi cute! Vooral die laatste is echt superschattig, je hebt ze echt zo leuk gemaakt!

 • Dinja
  Geplaatst op 09:56h, 30 januari Beantwoorden

  Aaah wat een leuke kaartjes ^_^!

 • Manon
  Geplaatst op 11:49h, 30 januari Beantwoorden

  Super leuke kaartjes!

 • Rianne
  Geplaatst op 12:23h, 30 januari Beantwoorden

  Erg leuk gedaan! Zo cute haha.

 • de DIY Diva
  Geplaatst op 23:02h, 30 januari Beantwoorden

  Leuk, voor mij is het kaarsje de favoriet!

 • Anneleen
  Geplaatst op 18:39h, 01 februari Beantwoorden

  Oh wat een leuke ideetjes! Vooral die met die vele oogjes vind ik heel tof gedaan :)

 • Els
  Geplaatst op 21:05h, 18 februari Beantwoorden

  Leuk! deze sla ik op voor volgend jaar

Geef een reactie