DERMOLIN DOUCHE OLIE & HERSTELLENDE CRÈME - LoisLorinde.nl
17050
post-template-default,single,single-post,postid-17050,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

DERMOLIN DOUCHE OLIE & HERSTELLENDE CRÈME

dermolin

Na de producten anderhalve maand getest te hebben is daar eindelijk mijn review van de Dermolin producten. Dermolin is een Nederlands huidverzorgingsmerk dat alleen maar huidvriendelijke bestanddelen gebruikt en geen onnodige toevoegingen als parfum. Zoals jullie weten heb ik een overgevoelige huid dus is het erg lastig om goede huidverzorging te vinden. Toch kan ik alvast verklappen dat deze producten mij niet teleur hebben gesteld. Benieuwd geworden?

dermolin3

De Dermolin herstellende crème kost € 9,50 voor 75 ml en is te koop bij o.a. Etos, DA, de Tuinen of online te bestellen op de site. De tube van de herstellende crème heeft een vrolijk blauw kleurtje en het Dermolin vlindertje heeft ook al een rondje gevlogen. Zonder onnodige poespas, net als het product zelf.

dermolin4

dermolin5

De crème voelt lekker vet aan en is toch makkelijk uit te smeren over de huid. Of het mijn huid echt sneller laat herstellen vind ik moeilijk te zeggen. Ik denk het wel, want de roodheid is vrijwel meteen zichtbaar minder na het aanbrengen van de crème. De crème trekt ook goed in en mijn huid wordt langdurig gevoed. De geur is trouwens erg neutraal en ruikt ‘alsof het werkt’. Ja, ik ben zeer tevreden.

dermolin6

De Dermolin douche olie kost € 8,95 voor 200 ml en is te koop bij o.a. Etos, DA, de Tuinen of online te bestellen op de site. We gaan over op de douche olie. De verpakking is weer net zo simpel als die van de herstellende crème. En met hetzelfde leuke Dermolin vlindertje.

dermolin7

dermolin8

De olie is bruinig van kleur maar veranderd onder de douche al snel in wit schuim. Het schuimt minder dan een douche gel, want het blijft echt een olie. Waar de meeste douche gels mijn huid enorm uitdrogen doet de douche olie dat niet. De geur is overigens wel een beetje een minpunt. Gelukkig blijft het vissige luchtje niet hangen. De douche olie die ik kreeg in het ziekenhuis rook ook zo, dat is dan wel weer een goed teken. Het is een fijne milde reiniger die erg heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

dermolin2

De producten hebben mij ontzettend enthousiast gemaakt over het Nederlandse huidverzorgingsmerk Dermolin. Het heeft mijn overgevoelige huid geen een keer geïrriteerd. De herstellende crème voelt fijn aan en zorgt voor een zichtbare vermindering van rode plekjes. Vooral de douche olie gebruik ik graag om mijzelf schoon te houden zonder mijn huid uit te drogen. Het zijn zeker aanraders als je ook een droge en/of gevoelige huid hebt!

De douche olie kost € 8,95 voor 200 ml en de herstellende crème kost € 9,50 voor 75 ml. Dermolin producten zijn te koop bij o.a. Etos, DA, de Tuinen of online te bestellen op de site van Dermolin.

Welk huidverzorgingsmerk vind jij fijn?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

4 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 08:06h, 09 september Beantwoorden

  Ik ken dit merk al vrij lang omdat ze baby’s fijne badolie verkopen etc.. Het zeer goed is voor baby’s met een droge huid en die last hebben van constitutioneel eczeem
  Ik vindt je review heel goed en ben zelf zeer benieuwd naar bovenstaande producten.
  Ik ben zo benieuwd naar de badolie omdat ik soms last heb van een droge huid. Dat wil ik goed verzorgd en elastisch houden. Goed gehydrateert.

  Xoxo

 • Sophie
  Geplaatst op 10:22h, 09 september Beantwoorden

  Die olie lijkt mij heerlijk! Vroeger gebruikte ik echt al-tijd Dermolin, dat was het enige wat mijn huid aan kon. Inmiddels gaan het een stuk beter, gelukkig maar!

 • Denise
  Geplaatst op 11:26h, 09 september Beantwoorden

  Ik kende dit merk helemaal nog niet! Fijne review!

 • Manon
  Geplaatst op 16:21h, 09 september Beantwoorden

  Fijne review ik kende dit nog helemaal niet!

Geef een reactie