CLARISONIC PLUS - LoisLorinde.nl
19288
post-template-default,single,single-post,postid-19288,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

CLARISONIC PLUS

clarisonic10

Afgelopen zomer was mijn eczeem zo erg dat ik ook een tijd in het ziekenhuis heb gelegen. Door alle vette zalven die ik moet smeren heb ik snel last van verstopte en ontstoken poriën. Hiervoor heb ik ook een middeltje gekregen in het ziekenhuis dat ik nog steeds gebruik. Maar om het allemaal nog sneller én beter schoon te krijgen wilde ik graag de Clarisonic Plus proberen. Ik ben er ontzettend blij mee! :)

clarisonic11

Het middeltje dat ik heb gekregen tegen de ontstoken poriën gebruiken ze ook in ziekenhuizen om de huid voor een operatie schoon te maken. Klinkt heftig, maar het is erg fijn spul. Alsnog is het ontzettend veel werk om dit elke dag te moeten doen voordat ik zalf ga smeren. Nu mocht ik de Clarisonic Plus krijgen van mijn ouders om mij een handje te helpen. Super lief!

clarisonic6

De Clarisonic is een elektrische reinigingsborstel die door heen-en-weergaande bewegingen de huid goed kan reinigen. Naast de Clarisonic Plus zelf krijg je natuurlijk een oplader, een borstel voor het lichaam, een borstel voor het gezicht, een reinigingsgel en een scrub. De verzoringsproducten ga ik niet proberen omdat het net beter gaat met mijn eczeem. Met mijn overgevoelige huid wil ik geen risico’s nemen. De borstel voor je lichaam voelt zacht aan. Maar de borstel voor het gezicht is nog wat zachter en speciaal gemaakt voor de gezichtshuid. Er zijn ook nog andere soorten borstels te koop.

clarisonic12

Kwalianus neemt graag een Clarisonic douche.

De Clarisonic Plus kan je ook onder de douche gebruiken. Ideaal! Omdat je huid dan warm is en de porieën open staan, zal het reinigen nog makkelijker gaan. Voor mijn gezicht doe ik een beetje van Philosophy’s Purity op de borstel en haal zo alle viezigheid weg. Voor mijn lichaam gebruik ik het middel van de dokter en natuurlijk de andere borstel. De borstels zijn er heel makkelijk af/op te klikken.

clarisonic13

Oh, en ik heb de Clarisonic Plus maar twee keer hoeven opladen in drie weekjes! De borstel heeft een hoge en een lage stand. Ik zet hem eigenlijk altijd op de hoogste stand omdat hij dan het meeste resultaat lijkt te geven. Helaas, met het gebruiken van de borstel ben ik uiteindelijk niet veel minder tijd kwijt. Maar het maakt mijn huid wel veel schoner zodat ik goed mijn zalf kan smeren. En dat is weer beter voor mijn eczeem. Ik ben er erg blij mee!

De Clarisonic Plus kost € 225,00 en is te bestellen bij Ici Paris XL. Hierbij krijg je een oplader, een borstel voor het lichaam, een borstel voor het gezicht, een reinigingsgel en een scrub.

Gebruik jij een reinigingsborstel?


11 Reactie's
 • Dina
  Geplaatst op 07:27h, 28 januari Beantwoorden

  Wat fijn dat dit ding je zo goed helpt bij het reinigen van je huid! Ik heb nooit echt huidproblemen, ik wist niet eens dat zo’n borstel bestaat.

 • Ingeborg
  Geplaatst op 07:48h, 28 januari Beantwoorden

  Oh wauw, ik hoop voor je dat hij werkt! Hij klinkt iniedergeval geweldig!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:21h, 28 januari Beantwoorden

   Jaaa, het helpt! Niet echt qua tijd maar wel qua reinigen. En dankjewel!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:49h, 28 januari Beantwoorden

  Ahhhh zo lief dat je dit van je ouders had gehad en ik hoop dat het resultaat geweldig is zodat je niet meer last van eczeem zult hebben.

 • Kirsten
  Geplaatst op 09:56h, 28 januari Beantwoorden

  Wat een gaaf cadeau! Ik wil zo’n Clarisonic ook nog wel graag proberen. Hopelijk werkt dit echt beter voor je huid.

 • Rachel
  Geplaatst op 10:08h, 28 januari Beantwoorden

  hier ben ik ook wel erg benieuwd naar om het zelf te proberen!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:40h, 28 januari Beantwoorden

  Wat een hoop geld eigenlijk, maar als jij er zo’n baat bij hebt voor je lichaam is dat het zeker waard denk ik! Ik wil heel graag de Mia, maar daar moet ik dan nog even voor sparen haha!

 • Manon
  Geplaatst op 12:49h, 28 januari Beantwoorden

  Ik heb hier veel over gelezen en het lijkt me een erg fijn product. Ik vind hem persoonlijk wel heel duur, maar ikd acht dat er ergens ook een goedkopere variant te koop is, alleen daar waren ze juist weer niet zo enthousiast over.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:56h, 28 januari Beantwoorden

  Wat jammer dat je zoveel last van eczeem hebt, maar gelukkig waren je ouders zo lief dat je een clarisonic mocht. Ik heb er zelf ook eentje en ben er heel blij mee.

 • Kimberly
  Geplaatst op 18:09h, 28 januari Beantwoorden

  Wat lief dat je ‘m van je ouders hebt gekregen! Ik wil ‘m ook nog heel erg graag omdat het me onwijs fijn lijkt, wel even sparen haha. Gelukkig werkt ‘ie reinigend perfect!

 • Lisa
  Geplaatst op 21:18h, 04 februari Beantwoorden

  Zo’n borstel lijkt mij ook heel fijn, wel beetje prijzig natuurlijk en daarvoor vind ik het niet waard om hem ook te kopen!

Geef een reactie