BULLET JOURNAL 2021 - LoisLorinde.nl
32261
post-template-default,single,single-post,postid-32261,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

BULLET JOURNAL 2021

Het is weer eens tijd voor een kijkje in mijn bullet journal! Zoals altijd is het eigenlijk een boek vol met lijstjes en ideeën. Er is weinig veranderd sinds ik begonnen ben in 2018 en 2019.

En ik heb weer gekozen voor dit liggende exemplaar want dat werkt veel fijner. Er zouden meer liggende bullet journals moeten zijn! Dit is tot nu toe de enige die ik gevonden heb. Dus mocht je er nog eentje weten, laat het mij alsjeblieft weten.

Hier zie je de gebruikelijke lijstjes, zoals mijn DIY ideeën en wishlist. Daarnaast heb ik ook nog lijstjes voor: materialen die ik nog graag wil gebruiken, recepten die ik wil maken, films die ik wil zien, series die ik héb gezien, de grote lente schoonmaak lijst, etc.

Vroeger had ik een abonnement op de Fancy. Daar heb ik ook wat fashion dingen uitgeknipt en collages van gemaakt. Dit was een pagina over patches. Misschien herinner je je nog mijn DIY patch blouse nog. Ik ben stiekem een beetje bang dat hij beschadigd raakt bij te veel wassen dus ik draag hem nauwelijks. Zonde eigenlijk.

Ook probeer ik nog steeds verschillende Pokémon GO statistieken bij te houden. Gewoon, voor de leuk. Daarnaast is het ook tof om af en toe een schattige Pokémon te schetsen, haha.

Ja, ik teken ook nog steeds mijn maandelijkste aankopen! Hierdoor ben ik bewuster van mijn uitgaven op een visuele manier. Ik koop niet elke maand iets, maar dit keer ben ik losgegaan op eBay. Dit soort tekeningetjes en schetsen zal ik vaker delen op mijn ArtyLois Instagram account..

Uiteindelijk heb ik mijn bullet journal van 2020 helemaal niet meer laten zien, dus bij deze! Soms maak ik een recept ook visueel, dus dat laat ik ook even zien. De appelparfait (met extra nadruk op kaneel) was erg goed gelukt.

Heb jij een bullet journal?

liefsloisje

3 Reactie's
 • B
  Geplaatst op 22:00h, 26 januari Beantwoorden

  Leuk!! De appelparfait was idd echt superlekkerrr

 • Dinja
  Geplaatst op 20:07h, 31 januari Beantwoorden

  Wat leuk, ik heb nog nooit een bullet journal in liggend formaat gezien! Je bent hem leuk aan het vullen, ook handig dat je tekeningetjes maakt van de aankopen ;)
  Zelf doe ik niet aan bullet journalling, ik gebruik m’n adventure journal als ik weer eens wat mee maak :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:56h, 07 februari Beantwoorden

   Dank je wel, Dinja! :) Oh adventure journal is ook een tof idee. Lijkt me erg leuk om later terug te zien/lezen ook.

Geef een reactie