BLOGBREAK - LoisLorinde.nl
31628
post-template-default,single,single-post,postid-31628,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

BLOGBREAK

Het is tijd voor een blogbreak want ik zit niet zo lekker in mijn vel. Letterlijk en figuurlijk.

In een eerdere post heb ik al mijn gezondheidssituatie gedeeld. Maar nog even in het kort: Ik heb constitutioneel eczeem, een tertiaire bijnierschorsinsufficiëntie, een doorslaapstoornis en een trage schildklier. Deze aandoeningen en de bijwerkingen van medicijnen brengen de volgende klachten met zich mee: constant jeuk, vermoeidheid, concentratieproblemen, overgewicht, dunne (gescheurde) huid, hoge bloeddruk en somberheid.

Volgende week ga ik beginnen met slaaptherapie voor mijn slaapproblemen, lichttherapie voor mijn huid en het afbouwen van eczeem medicijnen en krijg ik een nieuw medicijn met mogelijke bijwerkingen. Ik merk dat ik nu al weinig energie overhoud om te bloggen en daarom houd ik een blogbreak. In maart komt nog wel de Holy Holo collectie online in de webshop, want die is al bijna af. Verder heb ik geen idee hoelang dit gaat duren of wanneer ik weer meer zowel fysieke als mentale energie heb. Misschien plaats ik af en toe nog wat. Het helpt in ieder geval om dit uit te spreken zodat ik niet een druk voel om elke vrijdag wat nieuws online te hebben staan. Ook al komt die verwachting vooral vanuit mijzelf.

Op Instagram blijf ik elke zondag/maandag een korte Insta Story plaatsen van de afgelopen week. Dit helpt mij om ook de leukere momenten te herinneren en de week achter mij te laten.

Bedankt voor jullie begrip. ♡

Liefs,
Lois

liefsloisje

 

8 Reactie's
 • Bram
  Geplaatst op 13:36h, 16 februari Beantwoorden

  Proud of youuuu <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:00h, 16 februari Beantwoorden

 • M
  Geplaatst op 14:49h, 16 februari Beantwoorden

  Ja stoer!! Komt goed❣️😘😘

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:00h, 16 februari Beantwoorden

 • Jessica J.
  Geplaatst op 20:47h, 16 februari Beantwoorden

  Veel beterschap, Lois. 💕 Zorg goed voor jezelf.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:00h, 16 februari Beantwoorden

   Dank je wel, Jessica! ♡

 • Wietske
  Geplaatst op 11:05h, 17 februari Beantwoorden

  Succes met de nieuwe behandelingen Lois!
  Hopelijk gaat het je snel verlichting brengen bij alles. Liefs 🍀

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:26h, 17 februari Beantwoorden

   Dank je wel!! ♡

Geef een reactie