BIG WISHLIST #6 - LoisLorinde.nl
20066
post-template-default,single,single-post,postid-20066,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BIG WISHLIST #6

wish

Als ik ergens iets leuks zie dan zet ik het meteen in mijn mobiel. Mijn lijstje werd steeds groter en het viel mij op dat het allemaal toffe items zijn voor de lente. En extra leuk om te laten zien met het lekkere weer van de afgelopen dagen. Kijk je mee naar mijn big wishlist?

wish5

Bron foto

ASOS BIKINI
Jaaaa, I love high waisted bikini’s! Asos heeft een heleboel mooie exemplaren. En van alle bikini’s vond ik deze het mooist. De bikini heeft een zomerse aztec print met allerlei verschillende kleurtjes.

wish6

Bron foto

LET THE GOOD TIMES ROLL
Let The Good Times Roll is een gezichtsreiniger van Lush. Met heerlijke ingrediënten als maïsolie, popcorn en kaneel. Dat maakt de geur ook zo goddelijk! Ik heb inmiddels al drie potten opgemaakt en het is nodig tijd voor een nieuwe. Wat een heerlijk spul.

wish3

Bron foto

BANDELETTES THIGH BANDS
Ik weet niet meer op welke blog ik ze voorbij zag komen.. maar ze lijken mij ideaal! De Bandelettes thigh bands zijn gemaakt om schurende benen onder rokjes en jurkjes te voorkomen. Ik heb er al ontzettend veel goeds over gehoord en wil binnenkort zeker een setje gaan proberen.

wish4

Bron foto

METALLIC SHOES
De holografische trend vind ik helemaal geweldig. Zelfs H&M heeft een prachtig paar metallic schoenen te koop. En deze eyecatchers staan hoog op mijn wishlist! Schitterende regenboogkleuren bij elke stap die je zet. Je moet er van houden. En dat doe ik.

hoela

Bron foto

UNICORN HOEPEL
De meiden van Hoop It Yourself hebben het hoelahoepen een heel nieuw leven ingeblazen. De Unicorn hoepel heeft ook nog eens holografische tape dat perfect zou passen bij de H&M schoenen! Nog meer reden om er binnenkort eentje aan te schaffen. En een kleine variant voor Kwalianus?

Wat staat er bovenaan jouw lente wishlist?


Tags:
11 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:31h, 16 april Beantwoorden

  Leuke items vooral de hoepel en shoes ;-)

 • Sophie
  Geplaatst op 08:21h, 16 april Beantwoorden

  De Bandelettes; dat klinkt echt fantastisch! Haha of zelfs voor tijdens het hardlopen (verklaar me maar voor gek nu :’))! Oh en de hoepels van HoopitYourself zijn ook héél erg leuk! Staan ook zeker op mijn lijstje :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:38h, 17 april Beantwoorden

   Hahaha, ik verklaar je niet voor gek hoor! Denk alleen dat een broekje toch fijner is voor het hardlopen? Of niet? Haha.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:01h, 16 april Beantwoorden

  Die hoepel is erg leuk!

 • Agneta
  Geplaatst op 16:30h, 16 april Beantwoorden

  Mij zie je nooit in zo’n bikini lopen! Smaken verschillen gelukkig. Dat hoepelen lijkt mij nu ook wel wat om te gaan doen… Heb in ieder geval de ruimte er wel voor.

  Liefs Agneta

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:38h, 17 april Beantwoorden

   Haha, gelukkig maar dat smaken verschillen! En ik zou zeggen: bestel er eentje :D

 • Priscilla
  Geplaatst op 22:16h, 16 april Beantwoorden

  Ik dacht heel even dat die reiniger van Lush een frikandel speciaal was, haha. Ik vind die schoenen ook kei-tof.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:39h, 17 april Beantwoorden

   Hahaha, een frikandel speciaal met popcorn. Maar nu je het zegt, ik begrijp je gedachte ;p

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 00:30h, 17 april Beantwoorden

  Haha die slip ons passen heel goed bij die hoepel, die moeten gewoon beide gekocht worden! :-D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:39h, 17 april Beantwoorden

   Haha, precies! Jij snapt het!

 • Stephanie
  Geplaatst op 15:27h, 17 april Beantwoorden

  Leuk! Een hoepel staat ook nog op mijn wishlist, lees er zoveel leuke en goede dingen over! Haha en ik dacht ook dat het een frikandel was :p dat product van Lush.

  Op mijn wishlist staan nieuwe schoenen!

Geef een reactie