BIG WISHLIST #5 - LoisLorinde.nl
17529
post-template-default,single,single-post,postid-17529,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BIG WISHLIST #5

wishes2

Jaaaaaaaaa. Sinterklaas, Kerst en mijn verjaardag komen er weer aan! Daar hoort natuurlijk een flinke verlanglijst bij. Alle dingen die ik wel zou willen hebben heb ik voor jullie – en voor mijzelf – op een rijtje gezet. Geurkaarsen, camera’s, dekens, softboxen, gezichtsborstels en meer. En misschien krijg jij ook weer inspiratie voor jouw verlanglijstje! Kijk je mee?

big3

Sinds ik mijn eerste Bath and Body Works kaarsen heb geprobeerd wil ik meer. Oh, wat klinkt dat hebberig, haha. En misschien is dat het ook wel. Maar ze ruiken zo lekker en zien er zo leuk uit! Het assortiment verandert ook ontzettend snel. Te bestellen bij Collectors Company.

big2

Mijn liefde voor geometrische printjes hebben jullie de afgelopen week wel kunnen zien. En het houdt nog niet op. Deze opbergdozen en fleece plaid van HEMA zou ik nog erg graag willen hebben. Zo vrolijk met dat mintgroen en perfect als foto-achtergrond.

arnhem4

Weet je nog toen de prachtige Fantasy Fire nagellak van MacFactor zo populair was? Door de magische glitters werd het zelfs soms unicorn pee genoemd. Helaas is mijn flesje inmiddels uitgedroogd dus staat er een nieuwe op mijn wishlist! Ook staat de Satsuma body mist hoog op mijn lijstje. Wat een heerlijke citrusgeur.

wens

Stiekem weet ik al dat ik dit ga krijgen en ik kan niet wachten! Een Fujifilm polaroid cameraatje. Je weet wel, zo’n camera die de foto’s meteen print. En dat vraagt natuurlijk weer om een hoop leuke DIY’s. Het lijkt mij trouwens wel ontzettend wennen om in één keer een goede foto te moeten schieten.

big5

Wat lijkt het mij heerlijk om zo’n elektrische gezichtsborstel te hebben. Het liefst ga ik voor de Clarisonic Plus omdat deze ook voor het lichaam te gebruiken is. Wel een duur grapje..

big6

Mijn foto’s maak ik eigenlijk altijd in zonlicht. Natuurlijk licht blijft toch het beste. Maar nu het steeds donkerder wordt wil ik toch wel eens een softbox gaan proberen. Ook zeg ik al veel te lang dat ik YouTube filmpjes wil gaan maken. Daarvoor wil ik ook gaan kijken voor een filmcamera die makkelijk mee te nemen is. Aanraders zijn welkom!

Wat staat bovenaan jouw wishlist?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

22 Reactie's
 • Pingback:BIG WISHLIST #5 | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:31h, 27 november Beantwoorden

  […] Jaaaaaaaaa. Sinterklaas, Kerst en mijn verjaardag komen er weer aan! Daar hoort natuurlijk een flinke verlanglijst bij. Alle dingen die ik wel zou willen hebben heb ik voor jullie – en voor mijzelf – op een rijtje gezet. Geurkaarsen, camera’s, dekens, softboxen, gezichtsborstels en meer. En misschien krijg jij Lees verder […]

 • jana
  Geplaatst op 07:48h, 27 november Beantwoorden

  Toffe wishlist, ik wil ook wel enkele dingen hiervan zoals de Fujifilm polaroid camera :D

 • Ingeborg
  Geplaatst op 07:49h, 27 november Beantwoorden

  Softboxen staan ook op mijn wishlist! Maar de Bath and Body Works kaarsen eigenlijk ook.. Ik heb ze nog nooit geroken of gezien in het echt eigenlijk, maar ik vind ze er altijd zo mooi uit zien!

 • Mirjam
  Geplaatst op 08:01h, 27 november Beantwoorden

  Ah wat een mooie lijst! Geurkaarsjes zijn zo fijn nu het winter wordt, lekker cozy.

 • Rowan - Rebellious yet Romantic
  Geplaatst op 09:21h, 27 november Beantwoorden

  Wauw, die nagellak ziet er gaaf uit! Zo’n polaroid cameraatje lijkt mij ook geweldig :)

 • Sophie
  Geplaatst op 09:51h, 27 november Beantwoorden

  Ahhh toffe wishlist! Ik ga van het weekend naar een winkel in Rotterdam die Bath&Bodyworks verkoopt! Ah! :D En De Fujifilm heb ik eergisteren bij de Hema besteld, ik kan ook niet wachten tot ik ‘m heb :D Softboxen wil ik ook, maar ik vind het gewoon lastig om te beslissen wat ik precies wil :-)

 • Angela
  Geplaatst op 09:51h, 27 november Beantwoorden

  Wat gaaf dat je een Polaroidcamera krijgt, daar zul je vast veel plezier aan beleven!

 • Alexandra [ILUMUOTI]
  Geplaatst op 10:00h, 27 november Beantwoorden

  Oeeh, hele fijne wishlist! Ik heb ook een flink lange, haha ;)

  xx Alex

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:27h, 27 november Beantwoorden

  Wauw wat heb je een mooie wishlist Lois! Ik zou zelf ook nog wel graag een Bath& Body Works kaars willen!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 12:30h, 27 november Beantwoorden

  Wat een leuke wishlist! Er staan een hoop dingen op die ik ook wel zou willen. Die softboxen hoor ik veel goede dingen over en lijkt mij ook erg handig!

 • Kimberly
  Geplaatst op 12:54h, 27 november Beantwoorden

  Die Clarisonic staat ook nog op mijn wishlist! Lijkt me zo fijn om er eentje te hebben en je gezicht helemaal schoon aanvoelt! Het is idd alleen wel heel prijzig :o En softboxen wil ik ook nog heel graag!

 • Mariska
  Geplaatst op 13:17h, 27 november Beantwoorden

  Er is een softbox van 40x60cm in de aanbieding bij VidaXL.nl :) Daar heb ik hem gisteren ook besteld. Hij is nu 35eu in plaats van 60! Wellicht een tip voor je! Ik weet namelijk dat een aantal bloggers die al gebruiken!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:19h, 27 november Beantwoorden

   Oeeeh bedankt voor de tip Mariska! :D

 • Manon
  Geplaatst op 14:17h, 27 november Beantwoorden

  Waaauwie wat een prachtige wishlist heb je! Zo een filmcameraatje zou ik ook nog wel willen hebben

 • Rosanne
  Geplaatst op 15:15h, 27 november Beantwoorden

  Wat een heerlijke wishlist is dit, word er hebberig van haha. liefs x

 • Dinja
  Geplaatst op 15:18h, 27 november Beantwoorden

  Wat een leuke dingen! Een softbox is trouwens echt een aanrader, we gebruiken ze vaak op school en ze werken heel fijn. Jammer genoeg heb ik er zelf nog niet één…

 • Kelly
  Geplaatst op 16:49h, 27 november Beantwoorden

  Heerlijke wishlist!

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:25h, 27 november Beantwoorden

  Oh wat een leuke ideetjes! Die kaarsen lijken me heel erg lekker en dat fleece dekentje van de HEMA ziet er zo warm uit!

 • Jana
  Geplaatst op 19:31h, 27 november Beantwoorden

  Die Clarisonic en de Bath & Body Works kaarsen zou ik ook wel willen!

 • Astrid V
  Geplaatst op 23:45h, 27 november Beantwoorden

  De unicorn pee ligt af en toe in de voordeelbakken bij de action voor 0.99! De mijne komt van wehkamp voor 6 euro geloof ik, balen dat ik er te laat achter kwam :(

  Liefs,

  Astrid

 • Pingback:BATH AND BODY WORKS – TWISTED PEPPERMINT SCENTED CANDLE | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:32h, 04 december Beantwoorden

  […] week kwam er een grote verlanglijst online waarin ik deze geurkaars van Bath and Body Works liet zien. Nog geen paar dagen later kreeg […]

 • BySilke
  Geplaatst op 14:53h, 08 december Beantwoorden

  Wowie, leuke wishlist! Hopelijk kan je er veel van bemachtigen :D

Geef een reactie