BIG WISHLIST #4 - LoisLorinde.nl
16824
post-template-default,single,single-post,postid-16824,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BIG WISHLIST #4

bigwish

*Wist je dat het alweer meer dan een half jaar geleden is dat ik voor het laatst een wishlist liet zien? Wow, daar moest even wat verandering in gebracht worden! Want natuurlijk ben ik weer een aantal mooie producten tegen gekomen die ik graag zou willen hebben. Kijk je mee naar mijn lijstje?

bigwish2

BLACK ‘N WHITE BIKINI – H&M
Ooh oh, toen ik deze prachtige bikini van H&M voorbij zag komen bij Vera was ik meteen onder de indruk. Wat een mooi ontwerp is het! En ook nog eens high waisted! Het doet mij een beetje denken aan van die illusie plaatjes met strepen die gaan draaien als je er lang naar kijkt. Kennen jullie dat? Online is ‘ie telkens uitverkocht en in de winkel kan ik hem ook niet vinden. En stiekem heb ik al gewoon een goede bikini én badpak. Of zal ik het toch maar gewoon doen? Hahaha.

bigwish4

COOL MELON FRESCA SHOWER GEL – TREACLE MOON
Over deze nieuwe bad and shower gel van Treacle Moon hoor ik zoveel goeds en lekkers. Cool Melon Fresca ruikt naar zoete zomerse watermeloen. Helaas heb ik hem zelf nog kunnen ruiken, maar wat lijkt hij mij heerlijk! Als ik hem dan eindelijk tegen kom, neem ik hem meteen mee.

NUDE WEDGES – CLARKS
Nude wegdes zijn schoenen die echt nog ontbreken in mijn schoenenkast. Ja, echt. Ondanks dat ik al een mooi open paar in mijn bezit heb, mis ik toch telkens eentje die gewoon gesloten is. Want we willen niet altijd die tenen laten zien en het weer buiten laat het ook niet altijd toe. Dit paar van Clarks vind ik echt heel gaaf met de metallic sleehak.

bigwish3

SHAUN THE SHEEP TANGLE TEEZER
Als er iets is waar ik niet meer zonder kan dan is dat wel mijn Tangle Teezer. Hij is zo geliefd dat mijn wereld instort als ik hem weer eens kwijt ben geraakt. Daarom wil ik een kleintje voor in mijn tas, om onderweg snel even mijn tangles te kunnen teezen. Is deze Shaun the Sheep variant niet geweldig?!

NAILPOLISH DISPLAY RACK
Wauw, een nagellak rek is zo mooi. Hier passen negentig nagellakjes in die samen een prachtig kunstwerk vormen voor aan de muur. En het is ook nog eens erg handig en overzichtelijk. Ik wacht nog steeds tot hij weer op voorraad is bij Enchantra. Want dit ik moet dit prachtige ding echt hebben.

bigwish5

OMBRE SHIRT
Hoewel de ombre trend misschien alweer een beetje voorbij is blijf ik er van houden. Toch heb ik nog steeds geen ombre item in mijn garderobe. Dit mooie shirt loopt over van een felle kleur groen naar blauw en is voor maar 19 euro te koop bij Your Look For Less.

BLACK ‘N WHITE DRESS
Jurkjes met donkere afslankende zijkanten vind ik echt tof. Het is niet alleen handig voor je figuur maar het ziet er ook heel mooi en modern uit. Ook dit jurkje is te koop bij Your Look For Less en kost maar 23 euro. Misschien dat ik binnenkort eens een bestelling plaats!

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
5 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:09h, 27 juli Beantwoorden

  Leuke wishlist ;-)

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 • Sophie
  Geplaatst op 07:36h, 27 juli Beantwoorden

  Oh, zo’n nailpolish rek, dat lijkt me superhandig! Helaas heb ik er niet echt de ruimte voor haha!

 • Melissa
  Geplaatst op 16:58h, 27 juli Beantwoorden

  De sleehakken zijn echt mooi!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 18:08h, 27 juli Beantwoorden

  Dat nagellakrek wil ik ook wel!

 • Petra
  Geplaatst op 19:53h, 27 juli Beantwoorden

  hihi …..De shaun the sheep variant is echt superleuk…..

Geef een reactie