BENEFIT THEY'RE REAL PUSH-UP LINER - LoisLorinde.nl
16503
post-template-default,single,single-post,postid-16503,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BENEFIT THEY’RE REAL PUSH-UP LINER

benefiteyeliner

Op Beautyglitter.nl won ik deze nieuwe eyeliner van Benefit. Echt ontzettend gaaf, dankjewel! De They’re Real Push-Up liner ligt vanaf juli pas in de winkels, dus ik vond het natuurlijk extra tof dat ik hem al kon proberen. De eyeliner heeft een speciaal rubberen topje die ideaal is om een mooie lijn te trekken. Benieuwd hoe ik denk over deze nieuwe eyeliner?

benefit3

benefit1

Benefit They’re Real Push-Up Liner kost € 25,00 (voor een full size) en is vanaf juli te koop bij Douglas of online verkrijgbaar in de webshop. “De They’re Real Push-up Liner is een ware innovatie op het gebied van eyeliners. Dankzij de penvormige AccuFlex-tip kan de eyeliner gemakkelijk en precies worden aangebracht en droogt de liner niet uit. De gelformule heeft naast haar matte en natuurlijke finish ook een romige textuur en is zeer gepigmenteerd.”

benefit4

Zelf heb ik een kleine variant, die volgens mij niet te koop is. Benefit heeft altijd mijn aandacht getrokken door de opvallende en soms zelfs kunstzinnige verpakkingen. Lekker gek en vrolijk. De verpakking van deze eyeliner is mooi en simpel, maar van mij had net wat gekker gemogen.

benefit5

Hier zie je het bijzondere rubberen puntje. Als je draait aan de onderkant komt er product uit dat gaatje en kan je het meteen aanbrengen. Het was even wennen, maar ik vind dit systeem best fijn werken.

benefit6

Oké, het hartje is niet helemaal perfect, maar de eyeliner is ook alleen bedoelt voor rechte lijnen. De substantie voelt wat droog en stroef aan. Jammer, want hierdoor is het lastiger om een vloeiende lijn te maken. Verder is het pigment wel ontzettend goed!

benefit7

Na een halve dag (inclusief handen wassen) zien de swatches er zo uit. De eyeliner is niet uitgevlekt of verschoven, maar wel wat afgebrokkeld. Nou blijft het op mijn oog met een laagje oogschaduwbasis wel iets beter zitten dan op mijn hand. Maar ik had toch wat meer verwacht voor die prijs.

benefit9

benefit10

Hier heb ik alleen eyeliner op mijn oog en verder niks. Ik probeerde een gewaagde eyeliner look, maar het onderste lijntje staat er eigenlijk niet goed bij. Zoals ik al zei is de lijn niet helemaal vloeiend, dit komt omdat de substantie wat droog is. De wing daarentegen is erg goed gelukt, het rubberen puntje van de eyeliner is daar echt perfect voor. Een winged eyeliner is zo gezet! Ook voor beginners moet dit goed te doen zijn, omdat de wing-vorm al voor je gemaakt is.

benefit8

Oh, was de eyeliner maar iets vloeibaarder.. hij had zo perfect kunnen zijn! Het handige rubberen topje vind ik wel weer ideaal voor het zetten van een winged eyeliner. Het product blijft wel keurig op z’n plek en is absoluut waterproof. De They’re Real Push-Up liner van Benefit ga ik zeker vaak gebruiken voor smokey eyes, dan maakt het niet uit als de lijn niet perfect is of het een beetje afbrokkelt. :)

Benefit They’re Real Push-Up Liner kost € 25,00 en is vanaf juli te koop bij Douglas of online verkrijgbaar in de webshop.

Heb jij producten van Benefit?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

22 Reactie's
 • Angelique
  Geplaatst op 11:17h, 15 juni Beantwoorden

  jammer dat hij niet helemaal perfect is dan vind ik de prijs toch net iets te veel van het goede.

 • Sarah
  Geplaatst op 11:24h, 15 juni Beantwoorden

  Oh wauw, die bovenste wing is echt prachtig geworden! Echt jammer dat de eyeliner niet iets vloeibaarder is!

 • Sophiee
  Geplaatst op 11:27h, 15 juni Beantwoorden

  Hmm, jammer dat ie niet zo vloeibaar is! Je hebt er wel een mooie wing mee gezet:)

 • Kirsty
  Geplaatst op 12:14h, 15 juni Beantwoorden

  Je hebt echt een hele mooie wing gemaakt! Jammer dat de substantie wat droog is, anders was hij inderdaad perfect!

 • Ceetje
  Geplaatst op 12:36h, 15 juni Beantwoorden

  Ik ben nog steeds heel benieuwd naar deze. Je bovenste wing is heel mooi!

 • Eveline
  Geplaatst op 13:09h, 15 juni Beantwoorden

  Wat een mooie wing! 25 euro vind ik wel heel veel voor een eyeliner. Ik zou het dus nooit kopen

 • Daphne
  Geplaatst op 13:37h, 15 juni Beantwoorden

  Jammer dat hij een beetje tegenvalt, hij leek me erg fijn!

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 13:58h, 15 juni Beantwoorden

  Hier ben ik echt heel erg benieuwd naar.

 • Kelly
  Geplaatst op 14:18h, 15 juni Beantwoorden

  Als hij niet zo droog was had ik hem ook meteen aangeschaft!

 • DQ
  Geplaatst op 14:43h, 15 juni Beantwoorden

  Ik heb van deze lijn de mascara geprobeerd en die vond ik wel fijn, maar niet ontzettend indrukwekkend. Dit ziet er op zich wel goed uit! X

 • jana
  Geplaatst op 15:22h, 15 juni Beantwoorden

  Jammer! ik had er meer van verwacht D x

 • Justine
  Geplaatst op 15:23h, 15 juni Beantwoorden

  Gave eyeliner, mooie wing heb je gezet. Ik denk dat ik het toch bij mijn fijne kwastje houd, dat dan weer wel :)

 • iiiThinkPink
  Geplaatst op 16:41h, 15 juni Beantwoorden

  Fijne review!

 • Denise
  Geplaatst op 18:40h, 15 juni Beantwoorden

  Ah wat leuk dat je ‘m ook gewonnen hebt! Ik ga hem binnenkort ook proberen, ben ook een gelukkige winnares! Fijne review <3

 • chucky1012
  Geplaatst op 19:33h, 15 juni Beantwoorden

  Jammer dat dit niet voldoet wat je dit zou verwachten. Ik zou dit skippen want het erg duur.

 • Romy | Big Cozy Sweater
  Geplaatst op 20:54h, 15 juni Beantwoorden

  Wat leuk dat je deze gewonnen hebt, jammer dat ‘ie niet zo vloeibaar is!

 • Petra
  Geplaatst op 21:48h, 15 juni Beantwoorden

  Het ziet er uit als iets waar je even aan moet wennen in gebruik, maar dat het dan best prettig is… om deze eyeliner te gebruiken…

 • Esmée
  Geplaatst op 00:12h, 16 juni Beantwoorden

  Hmm.. jammer dat hij niet perfect is voor deze prijs! Anders had ik hem zeker aangeschaft, want het pennetje lijkt me erg handig. x

 • Jasmijn
  Geplaatst op 13:23h, 16 juni Beantwoorden

  Gave wing!
  Ik vind het wel tof staan :)!
  Jammer van de substantie…

  Liefs, Jasmijn

 • Daniëlle Springer
  Geplaatst op 21:36h, 17 juni Beantwoorden

  Ben benieuwd wat ik ervan zou vinden. Hoor hele wisselende meningen hierover. Hij ziet er in ieder geval bijzonder uit

 • alexa
  Geplaatst op 00:35h, 19 juni Beantwoorden

  wat een mooie wing en ziet er super uit! leuk dat je hem hebt gewonnen!

 • Heleen
  Geplaatst op 22:29h, 19 juni Beantwoorden

  Wat een mooie wing heb je gemaakt, jammer dat ie zo droog is.

Geef een reactie