BATH AND BODY WORKS MASON JARS - LoisLorinde.nl
19886
post-template-default,single,single-post,postid-19886,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BATH AND BODY WORKS MASON JARS

mason2

Vorige jaar reviewde ik al een aantal Bath and Body Works geurkaarsen en vorige week plaatste ik weer eens een bestelling bij Collectors Company. Ik bestelde drie Bath and Body Works mason jars in de geuren Vanilla Bean Marshmallow, Peach Bellini en Cinnamon Sugared Doughnut. Stuk voor stuk heerlijke foody geuren in een mooie herbruikbare mason jar. Kijk je mee?

mason5

VANILLA BEAN MARSHMALLOW

Vannila Bean Marshmallow ruikt naar zoete gekarameliseerde marshmallows met vanille. Vooral als de kaars aan staat krijgt het echt een warme gesmolten marshmallow geur. En voor de liefhebbers: hij lijkt echt ontzettend op de moeilijk verkrijgbare Merry Marshmallow van Yankee Candle.

mason3

PEACH BELLINI

Peach Bellini doet mij echt denken aan een zoete fruitige cocktail. Ik ruik niet alleen perzik, maar ook andere vruchten die ik niet zo goed kan benoemen. Echt een heerlijke zomerse geur waar ik geen genoeg van krijg! Kwalianus geniet ook lekker van z’n cocktailtje.

mason4

CINNAMON SUGARED DOUGHNUT

Cinnamon Sugared Doughnut. De naam zegt het al. Het ruikt naar versgebakken donuts met kaneelsuiker. Mjam! Ik vind het knap hoe het echt naar kaneelsuiker ruikt en niet gewoon kaneel. Daarom denk ik dat het ook geschikt is voor mensen die niet zo van kaneel houden.

mason

Kortom, de namen omschrijven de geuren al perfect. Als je, net als ik, dol bent op foody geuren zijn deze mason jar candles van Bath and Body Works zeker wat voor jou! De kaars is door de hele kamer goed te ruiken en heeft ongeveer 30 tot 40 branduren om van te genieten.

Bath and Body Works mason jars kosten € 14,95 per stuk bij Collectors Company.

Welk geurkaars merk heeft jouw voorkeur?


10 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 11:18h, 18 maart Beantwoorden

  Lekkere geuren, wel prijzig!

 • Denise
  Geplaatst op 11:20h, 18 maart Beantwoorden

  Ik ben echt gek op geurkaarsen! Ik zou die met perzik wel eens willen proberen!

 • Kirsten
  Geplaatst op 11:27h, 18 maart Beantwoorden

  Alleen de verpakking is al super leuk!

 • Dinja
  Geplaatst op 14:30h, 18 maart Beantwoorden

  Het lijken me echt heerlijke geuren, maar ik vind ze wel een beetje prijzig :’)

 • Isabella
  Geplaatst op 15:57h, 18 maart Beantwoorden

  Ik hou zo ontzettend van de kaarsen van Bath and Bodyworks, ze ruiken altijd heerlijk:) Deze lijken me ook super!

 • chucky1012
  Geplaatst op 17:10h, 18 maart Beantwoorden

  Goed artikel.
  Het ziet er erg mooi uit.
  De geuren klinken heerlijk.

 • Joyce
  Geplaatst op 19:06h, 18 maart Beantwoorden

  Wat zien die er leuk uit!

 • Dana
  Geplaatst op 23:10h, 18 maart Beantwoorden

  oelalala ze lijken mij zo fijn!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:49h, 19 maart Beantwoorden

  Die laatste twee kaarsen lijken mij echt iets voor mij :p

 • Anneleen
  Geplaatst op 18:53h, 20 maart Beantwoorden

  Lijken me heerlijke geuren en zo’n mooie verpakking :)

Geef een reactie