BATH AND BODY WORKS WINTER CANDLES - LoisLorinde.nl
21817
post-template-default,single,single-post,postid-21817,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BATH AND BODY WORKS WINTER CANDLES

bbwcandles

In mijn kaars collectie kon je deze zes prachtige Bath and Body Works jars al bewonderen. Winter Candy Apple, Cinnamon Sugared Doughnut, Marshmallow Fireside, Vanilla Bean Noel, Twisted Peppermint en Cinnamon Caramel Swirl. Eindelijk heb ik alle geuren getest en kan ik mijn mening met jullie delen.

bbwcandles8

De grote Bath and Body Works geurkaarsen hebben 25 tot 45 branduren. Vergeleken met Yankee Candle is dat best wel prijzig, want voor bijna hetzelfde geld krijg je 150 branduren bij Yankee. De kaars zit in een mooie glazen pot met metalen deksel en heeft drie lonten. Dit zorgt ervoor dat de warmte goed verdeeld wordt en voorkomt dat de kaars een ‘tunnel’ gaat vormen.

bbwcandles4

TWISTED PEPPERMINT

Twisted Peppermint is mijn aller eerste Bath and Body Works kaars. Ik kreeg hem vorig jaar tijdens de feestdagen en de geur geeft mij daarom dat echte kerstgevoel Het ruikt naar zoete pepermunt candy canes. Het is vergelijkbaar met Candy Cane Lane van Yankee Candle. Ongelooflijk lekker!

bbwcandles3

WINTER CANDY APPLE

Winter Candy Apple is mijn minst favoriete geur uit dit rijtje. Het is een zoete suikerige geur met het frisse van appeltjes erdoor. Echter zijn de appeltjes een klein beetje chemisch. Ik had er meer van verwacht.

bbwcandles2

CINNAMON CARAMEL SWIRL

Cinnamon Caramel Swirl is vergelijkbaar met Salted Caramel van Yankee Candle. Een warme lichtgezouten caramel geur. En een héél klein beetje kruidig, maar kaneel kan ik het niet echt noemen. Het is een heftige caramel geur, dus daar moet je van houden.

bbwcandles5

VANILLA BEAN NOEL

Vanilla Bean Noel is perfect voor iedereen die van vanille houdt. Het lijkt op de geliefde geur Vanilla Cream van Bridgewater. Een warme romige vanille geur, maar niet cake- of koekjesachtig.

bbwcandles7

CINNAMON SUGARED DOUGHNUT

Cinnamon Sugared Doughnut heb ik stiekem al gereviewed, maar dan een kaars in mason jar vorm. En ik kan je vertellen dat de grotere variant precies hetzelfde ruikt. Versgebakken donuts met kaneelsuiker. Een geweldig geur dat al heel lang favoriet is. Mijn meest favoriete Bath and Body Works geurkaars tot nu toe.

bbwcandles6

MARSHMALLOW FIRESIDE

Marshmallow Fireside ruikt precies zoals de naam al doet denken: marshmallow en vuur. Het lijkt een beetje op Fireside Treats, maar neigt eigenlijk nog meer naar Ghostly Treats van Yankee Candle. Het is net wat rokeriger en minder overheersend zoet. Toch zijn de marshmallow duidelijk te herkennen in geur. Heerlijk!

bbwcandles

De grote Bath and Body Works kaarsen kosten ongeveer € 26,95 per stuk en zijn onder anderen te bestellen bij Collector’s Company, Chique Cosmetique en USA Shop.

Gaan bij jou de winterse kaarsjes ook weer aan?


Follow

16 Reactie's
 • Kim
  Geplaatst op 09:34h, 18 november Beantwoorden

  Deze kaarsen lijken me heerlijk ruiken!

 • Rani
  Geplaatst op 11:56h, 18 november Beantwoorden

  Oh! Wat een mooie kaarsjes!

 • Svenja
  Geplaatst op 13:28h, 18 november Beantwoorden

  Hmmm ze lijken mij allemaal zo lekker! Ik ben vooral benieuwd naar Marshmallow fireside, ben dol op dat soort geuren in de winter!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:11h, 18 november Beantwoorden

   Jaaa, dat is echt een heerlijke winter geur :D Maar erg vergelijkbaar met Fireside Treats van Yankee Candle :)

 • Ina
  Geplaatst op 15:01h, 18 november Beantwoorden

  De kaarsen zien er heerlijk uit!

 • Linda
  Geplaatst op 15:01h, 18 november Beantwoorden

  Wat een leuke kaarsen en zoals je ze omschrijft, lijken ze me echt heerlijk ruiken, maar het zijn best wel dure kaarsen vind ik. Bij mij branden de kaarsjes weer volop, heerlijk vind ik dat. Omdat het voor mij praktischer is heb ik veel waxinelichtjes aan en een paar gewone kaarsen, momenteel ben ik helemaal in de ban van de geur vanille :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:14h, 18 november Beantwoorden

   Ja, het zijn inderdaad hele dure kaarsen.. maar wel ontzettend lekker. Maar meerder waxinelichtjes staat wel weer heel erg gezellig! Vanille is inderdaad altijd goed!

 • Bo stuffbybo
  Geplaatst op 19:02h, 18 november Beantwoorden

  Wat een heerlijke kaarsen, Vorig jaar was ik met kerstmis in USA en heb ik inkopen gedaan bij bath & body works. Nog steeds zo blij mee!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:14h, 18 november Beantwoorden

   Oh, het lijkt me geweldig om daar met kerst te zijn! Gelukkig ben je er nog steeds blij mee. Heerlijk, haha! Welke heb je?

 • chucky1012
  Geplaatst op 21:51h, 18 november Beantwoorden

  Zo mooi en ze lijken me erg fijne ruiken als ze branden ;-)

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 14:56h, 19 november Beantwoorden

  Ohmy, wat heb je er veel! Zo leuk! Ik ga zelf over drie weken naar Amerika dus dan ga ik even inslaan, haha!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:22h, 22 november Beantwoorden

   Oeh, wat leuk! Al een idee welke je zou willen hebben? Veel plezier alvast!

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:41h, 19 november Beantwoorden

  Lijken me heerlijke kaarsen! Alleen al de verpakking vind ik zo mooi… Ik kan alleen niet zo goed zoveel geld uit geven aan een kaars. Blijf het toch veel geld vinden…

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:22h, 22 november Beantwoorden

   Haha, dat snap ik. Het is eigenlijk ook belachelijk veel geld.. :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 15:22h, 20 november Beantwoorden

  mijn vingers kriebelen om er ook te bestellen :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:22h, 22 november Beantwoorden

   Haha, gelijk heb je!

Geef een reactie