BATH AND BODY WORKS WINTER CANDLES #2 - LoisLorinde.nl
23073
post-template-default,single,single-post,postid-23073,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 
Kaarsen van Bath and Body Works

BATH AND BODY WORKS WINTER CANDLES #2

Kaarsen van Bath and Body Works

Een maandje geleden schreef ik een blogje over zes winterse Bath and Body Works kaarsen. Inmiddels heb ik drie nieuwe Bath and Body Works jars aan mijn collectie kunnen toevoegen. Buttercream Icing, Warm Vanilla Sugar en Champagne Toast. Drie totaal verschillende geuren. Klik snel verder!

Kaarsen van Bath and Body Works

BUTTERCREAM ICING

De eerste geur is Buttercream Icing. Oeeeh, deze kaars ruikt naar warme romige vanille! De kruiden ruik ik gelukkig niet echt terug, alleen een sterke vanillegeur. Ik denk dat de geur voor veel mensen wat overweldigend kan zijn. Alsof je net iets te veel vanille door het cakebeslag hebt gedaan.

Bath and Body Works kaarsen

WARM VANILLA SUGAR

Warm Vanilla Sugar is juist weer heel anders. Het is een zoete parfum-achtige geur met een vleugje vanille. Het was even wennen, want normaal kies ik toch vaak voor herkenbare geuren als gebak of fruit. Gelukkig is de geur wat warmer en zachter zodra de kaars brand. Lekker en subtiel aanwezig. Net als Kwalianus.

Kaarsen van Bath and Body Works

CHAMPAGNE TOAST

In Champagne Toast ruik ik geen champagne of toast (haha, flauw grapje) terug. Het is juist een hele frisse zomerse fruitgeur. Het doet mij denken aan een van mijn favoriete geuren: Fruit Salad van Yankee Candle, maar nét een beetje anders. Een mix van verschillende soorten rijp fruit. Ik ben er dol op!

De grote Bath and Body Works kaarsen kosten ongeveer € 26,95 per stuk en zijn onder anderen te bestellen bij Collector’s Company, Chique Cosmetique en USA Shop.

Welke geur spreekt jou het meest aan?

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:07h, 22 december Beantwoorden

  Ze zijn zo mooi!
  Fijn om dit kado te geven of te krijgen.

  Fijne dag Xoxo

 • Jamey
  Geplaatst op 08:46h, 22 december Beantwoorden

  wat een schattige kaarsjes!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:31h, 22 december Beantwoorden

  Deze zien er zo mooi uit. Perfect om kado te geven aan de mama… Je kunt er erg schattige setjes mee maken denk ik.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:27h, 24 december Beantwoorden

   En? Ga je er eentje aan je moeder geven? :D En ze zijn inderdaad heel mooi!

 • Manon
  Geplaatst op 18:46h, 22 december Beantwoorden

  Oh wat een leuke kaarsen!

 • Jana
  Geplaatst op 20:26h, 22 december Beantwoorden

  De vormgeving van de kaarsen zien er zo mooi uit :D Volgens mij zijn de geuren ook heerlijk, vooral Buttercream Icing :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:28h, 24 december Beantwoorden

   Buttercream Icing is ook wel heel erg lekker! En jaaa, de vormgeving is prachtig!

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 21:10h, 22 december Beantwoorden

  Jemig, wat tof dat je er al zoveel hebt! Ik heb toevallig vorige week in New York mijn eerste gekocht, namelijk de mahogany teakwood! Hij ruikt heerlijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:29h, 24 december Beantwoorden

   Mahogany Teakwood heb ik wel eens geroken in een winkel (denk ik, haha). Volgens mij hebben we een hele andere smaak, haha. Mooi dat je er zo blij me bent :D

 • Saraya
  Geplaatst op 21:41h, 22 december Beantwoorden

  De kaarsen zien er leuk uit, volgens mij zijn de geuren heerlijk :)!
  X

 • Irene Niec
  Geplaatst op 10:23h, 23 december Beantwoorden

  Champagne Toast lijkt mij het fijnst, ik hou niet zo van overheersende zoete geuren

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:29h, 24 december Beantwoorden

   Champagne Toast is inderdaad heerlijk!

 • Anneleen
  Geplaatst op 15:58h, 03 januari Beantwoorden

  Wauw wat een prachtige kaarsen! En ze zien er zo luxueus uit! :)

Geef een reactie