BATH AND BODY WORKS - TWISTED PEPPERMINT SCENTED CANDLE - LoisLorinde.nl
18026
post-template-default,single,single-post,postid-18026,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BATH AND BODY WORKS – TWISTED PEPPERMINT SCENTED CANDLE

twisted3

Vorige week kwam er een grote verlanglijst online waarin ik deze geurkaars van Bath and Body Works liet zien. Nog geen paar dagen later kreeg ik het bericht dat ik de Twisted Peppermint kaars mocht reviewen. Wat een leuke verrassing! Met kerst mag een knusse geurkaars natuurlijk niet ontbreken en ik ben voorzien van een hele lekkere. Benieuwd naar de geur? Lees dan verder!

twisted4

Een aantal weken geleden probeerde ik mijn eerste Bath and Body Works geurkaarsen, en dat smaakte rook naar meer! Deze Twisted Peppermint kaars heeft weer een hele andere stijl die ik stiekem nóg veel leuker vind. Wat een toffe illustraties! Door de vorm maar ook door de combinatie van matte en glimmende kleurtjes. En er zijn nog meer geurkaarsen met deze vrolijke illustratie-stijl. I want them all!

twisted6

twisted5

De geurkaars heeft 25 tot 45 branduren. Door de drie lonten wordt de warmte in de kaars goed verdeeld en dat voorkomt dat de kaars een ‘tunnel’ gaat vormen. De naam Twisted Peppermint zegt het al: de kaars ruikt naar pepermunt! Na een tijdje ruikt mijn hele kamer naar pepermuntjes en ik vind het geweldig. Het is fris, maar ook een beetje zoet zoals minty candy canes met kerst. Zeker een aanrader als dol bent van geurkaarsen en pepermunt.

twisted2

Wat een heerlijke minty geurkaars! En laat ik even nog een keer zeggen hoe tof ik de illustraties vind. Ook de sneeuwvlokjes op de deksel van de pot maken het kerstfeestje helemaal compleet!

De driepits geurkaarsen van Bath and Body Works kosten € 24,95 per stuk en zijn online te bestellen bij Collectors Company.

Ga jij liever voor zoete of voor frisse geurkaarsen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:28h, 04 december Beantwoorden

  Wat een mooie verpakking!
  De geurkaars lijkt me heerlijk ruiken!
  Mocht ik daar in die stad gaan shoppen dan ga ik er zeker even langs.
  Ze verkopen nl. nog veel meer fijne producten ;-)
  Leuk artikel.

 • Denise
  Geplaatst op 08:06h, 04 december Beantwoorden

  Wat een super leuke verpakking hebben deze geurkaarsen! Mint is niet helemaal mijn geur, maar wel super origineel!

 • eline
  Geplaatst op 08:50h, 04 december Beantwoorden

  Wat een schatje is het, ik ben ook gek op mint, dus deze moet ik ruiken!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:04h, 04 december Beantwoorden

  Oh wat heerlijk! Ik ben echt dol op munt en pepermunt, dit lijkt me echt heerlijk dus!

 • Astrid V
  Geplaatst op 13:23h, 04 december Beantwoorden

  Wauw, wat heerlijk dat je deze mocht reviewen! Ik ben erg jaloers ;)

  Liefs,

  Astrid

 • Manon
  Geplaatst op 13:44h, 04 december Beantwoorden

  Aaah dat ziet er echt goed uit!!

 • Ilja
  Geplaatst op 14:55h, 04 december Beantwoorden

  Wat een ontzettend mooie verpakking! Ik ben ook gek op kaarsen, gisteren voor het eerst Yankee Candles gekocht in de winkel in Zwolle, ook erg leuk!

 • alexa
  Geplaatst op 17:43h, 04 december Beantwoorden

  ziet er lekker uit en wat een schattige verpakking!

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:12h, 04 december Beantwoorden

  Oh deze kaars zou ik gewoon al willen kopen voor de verpakking ;) lijkt me een heel fijne geur!

 • Pauline
  Geplaatst op 10:16h, 05 december Beantwoorden

  Oooh, die ziet er zooo leuk uit! Ik kende de site nog niet trouwens, dankje voor de tip!

Geef een reactie