BATH AND BODY WORKS CANDLES - LoisLorinde.nl
17619
post-template-default,single,single-post,postid-17619,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

BATH AND BODY WORKS CANDLES

bbw6

Volgens mij hebben jullie na het zien van mijn Yankee Candle collectie wel begrepen dat ik een geurkaars verslaving heb. Het merk dat naast Yankee Candle ook bekend staat om de goede geurkaarsen is Bath and Body Works. Helaas is dit merk nog lastiger te verkrijgen in Nederland. Maar ik heb een Nederlandse webshop ontdekt die steeds meer Bath and Body Works kaarsen verkoopt! Vandaag vertel ik meer over de herfstige geuren Pumpkin Cupcake en Sea Salt & Maple Popcorn. Al enthousiast geworden? :D

bbw

bbw7

De driepits geurkaarsen van Bath and Body Works kosten € 24,95 per stuk en zijn online te bestellen bij Collectors Company. Pumpkin Cupcake en Sea Salt & Maple Popcorn zijn jammergenoeg niet meer te koop. De webshop verkoopt namelijk steeds weer nieuwe geuren. Het is elke keer een verrassing wat er in de shop te vinden is.

bbw8

De geurkaarsen hebben 25 tot 45 branduren. Vergeleken met Yankee Candle is dat best wel prijzig, want voor bijna hetzelfde geld krijg je 150 branduren bij Yankee. Toch móést ik echt een keer Bath and Body Works kaarsen hebben geprobeerd. En ze hebben ook weer hele andere geuren. De kaars zit in een mooie glazen pot met metalen deksel en heeft drie lonten. Dit zorgt ervoor dat de warmte goed verdeeld wordt en voorkomt dat de kaars een ‘tunnel’ gaat vormen.

bbw9

Pumpkin Cupcake ruikt echt naar de naam. De zoete geur van een versgebakken vanille cupcake met het kruidige van pompoen. En het vleugje kaneel valt ook niet te ontkennen. Dit is toch wel mijn favoriet van de twee. De perfecte herfstgeur! Van deze geur is nog wel een kleine geurkaars te koop.

bbw10

Ook naam Sea Salt & Maple Popcorn beschrijft de geur goed. Toen ik de kaars voor het eerst rook vond ik het eigenlijk niet zo lekker. Maar geurkaarsen ruiken meestal toch anders als je ze brand en vloeibaar zijn geworden. Zo ook deze. Mijn kamer ruikt naar zoute popcorn met een vleugje zoete maple syrup.

bbw3

De Bath and Body Works kaarsen zijn eigenlijk net zo goed als mijn Yankee Candles. Het worden dan ook niet voor niets de twee beste geurkaarsmerken genoemd in Amerika. Gelukkig is er nu een webshop die steeds een aantal nieuwe Bath and Body Works geurkaarsen verkoopt! Pumpkin Cupcake en Sea Salt & Maple Popcorn zijn niet meer te koop. Maar wel een hoop andere heerlijke geuren zoals Vanilla Pumpkin Marshmallow, Cinnamon Sugared Donut en meer. Oh, en de kerstgeuren komen er ook aan!

De driepits geurkaarsen van Bath and Body Works kosten € 24,95 per stuk en zijn online te bestellen bij Collectors Company.

Heb jij ook Bath and Body Works kaarsen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

23 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:15h, 09 november Beantwoorden

  Oh wat wil ik nog graag een flinke stash Bath&Body Works inslaan; maar als je het vergelijkt met Yankee Candle vind ik echt heel erg aan de prijs! Is het sowieso in Amerika niet veel goedkoper (ivm invoerrechten enzovoorts)? Maar OH wat klinken de geuren die je hebt uitgekozen lekker!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:56h, 09 november Beantwoorden

   Jaaa! Ik denk dat het in Amerika inderdaad veel goedkoper is. Maar dan moet je ook maar net genoeg ruimte hebben in je koffer, haha. Dankjewel!

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:29h, 09 november Beantwoorden

  Wat een prachtige candles!
  Ik ken deze niet.
  Het lijken me heerlijke geurkaarzen.

  Xoxo

 • eline
  Geplaatst op 09:34h, 09 november Beantwoorden

  Ik wil zo graag nog eens wat bij Collectors Company bestellen, helaas net weer een flinke order Yankee Candles binnengesleept dus het kaarsen-budget is op ;) Leuke review heb je er van gemaakt, ze klinken heerlijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:18h, 09 november Beantwoorden

   Hahaha, begrijpelijk. Ik vind mijn collectie nu ook wel mooi genoeg, eerst dit maar eens opbranden! Ik heb nog heel veel uren brandplezier, haha!

 • Angelique
  Geplaatst op 10:36h, 09 november Beantwoorden

  Klinkt echt heerlijk! Moet echt eens gaan bestellen daar.

 • Denise
  Geplaatst op 10:47h, 09 november Beantwoorden

  Leuke review! Ik vind de uitstraling van de kaarsen echt geweldig, ik vind ze alleen wel vrij prijzig!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:18h, 09 november Beantwoorden

   Ja, ze zien er zo leuk uit hé! Ze zijn ook wel prijzig, het is maar wat je er voor over hebt. :)

 • jana
  Geplaatst op 11:31h, 09 november Beantwoorden

  De geuren lijken mij echt heerlijk voor de winter :-) x

 • Ingeborg
  Geplaatst op 12:04h, 09 november Beantwoorden

  Jammer dat ze zo duur zijn in vergelijking met Yankee! Ik wil B&B ook wel heel graag een keer proberen!

 • Anita
  Geplaatst op 12:09h, 09 november Beantwoorden

  Ze klinken heerlijk! Jammer dat ik altijd misselijk word van geurkaarsen.

 • Isabella
  Geplaatst op 13:48h, 09 november Beantwoorden

  Bath & Bodyworks kaarsen zijn altijd zo fijn:) Ze ruiken echt goddelijk. Op dit moment hebben wij een kaars uit de kerstcollectie van vorig jaar in de huiskamer, iets met caramel cupcake (ben even de naam kwijt, haha!). Love it<3

 • Kelly
  Geplaatst op 16:08h, 09 november Beantwoorden

  Lijken me zo lekker, ik kan niet wachten tot ik er ook eens wat kan proberen!

 • irene niec
  Geplaatst op 16:16h, 09 november Beantwoorden

  Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar lijken me heerlijk.

 • Suzanna
  Geplaatst op 16:24h, 09 november Beantwoorden

  Ja ik ken ze! Bestelde ze eerst via Ebay maar sinds een jaar ook via The Collectors Company. Heb ook al meerdere keren iets geschreven over verschillende B&BW kaarsen. Misschien laat ik ze de volgende keer wel uit Amerika komen =D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:20h, 09 november Beantwoorden

   Oeh leuk! Ik ga een kijkje nemen op je blog! Waar bestel jij ze als je ze uit Amerika laat komen? :D

 • Astrid V
  Geplaatst op 17:53h, 09 november Beantwoorden

  Ik ben zo jaloers! :'( Deze kaarsen zijn heerlijk!

  Liefs,

  Astrid

 • Geanne
  Geplaatst op 18:50h, 09 november Beantwoorden

  Ik heb zoveel goeds gehoord over deze kaarsen en zou ze zelf ook graag eens proberen! Misschien toch maar bestellen via de website die je noemde :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:20h, 09 november Beantwoorden

   Ik zeg doen! :D

 • Anneleen
  Geplaatst op 18:51h, 09 november Beantwoorden

  Die popcorngeur lijkt me heerlijk! Maar ik vind het echt wel ontzettend veel geld voor een kaars. Dat kan ik er niet zo goed aan uit geven.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:20h, 09 november Beantwoorden

   Dat is heel begrijpelijk, het is zeker niet een klein bedrag. De popcorngeur is inderdaad erg lekker! :D

 • Dagmar
  Geplaatst op 21:12h, 09 november Beantwoorden

  Waaauw zo’n heerlijke review, superleuk geschreven en prachtige foto’s <3 zo trots op jou!

 • Demi
  Geplaatst op 18:11h, 10 november Beantwoorden

  Ziet er goed uit. Die kaarsen van Bath & Body works lijken mij echt zo’n lekkere geur hebben! x

Geef een reactie