AUTUMN ANKLE BOOTS - LoisLorinde.nl
17232
post-template-default,single,single-post,postid-17232,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

AUTUMN ANKLE BOOTS

scapino

*Vandaag een extra blogje om mijn favoriete enkellaarsjes te laten zien. De herfst komt nu wel heel dichtbij en dat betekent dat ik eindelijk weer warmere enkellaarsjes aan kan. Ik vind het namelijk een vreselijk gevoel als mijn voeten warm zijn, ook al is dat in de zomer bijna niet te vermijden. Mijn liefde voor enkellaarsjes is in ieder geval erg groot. Kijk je mee?

scapino2

Laten we beginnen met een exemplaar die ik heel gaaf vind, maar niet zeker weet of het mij leuk zou staan. De cut-out boot. Aan de andere kant is het wel lekker fris voor aan de voetjes. En ik vind het echt tof dat Scapino zo met de trends mee gaat. Het enkellaarsje ernaast is een stuk simpeler, maar het opvallende bordeauxrode kleurtje spreekt mij dan weer erg aan.

scapino4

En nóg simpeler zijn deze boots. Zo simpel dat het bijna lastig wordt om er veel over te zeggen. Het zijn gewoon laarsjes die iedereen in haar kast zou moeten hebben. Ze passen overal bij, zitten lekker comfy en zijn warm genoeg voor de koude dagen.

scapino5

Fringieees! In de tijd dat ik schoenen belangrijker begon te vinden, had ik alleen maar oog voor cowboylaarsjes met fringes. En het liefst zoveel mogelijk. Ook al heb ik nooit een paar gevonden dat ik mooi genoeg vond en lekker zat. Wie weet komen deze wel door de keuring..?

scapino3

Als het nóg kouder wordt zijn dit de soort laarsjes die ik ga kopen. Het zijn niet de meeste vrouwelijke schoenen en toch vind ik ze prachtig. Juist omdat het zo stoer staat. Het suede exemplaar vind ik ontzettend mooi. Maar ik denk dat ik beter voor de bruine variant kan gaan omdat dat makkelijker schoon te houden is dan suede. Wat vind jij?

Bron foto’s

Wat voor soort schoenen wil jij écht nog hebben?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest
12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:55h, 18 september Beantwoorden

  Jij hebt zeer mooie laarzen uitgezocht ;-)

 • jana
  Geplaatst op 07:46h, 18 september Beantwoorden

  Er zitten heel mooie tussen :D x

 • Svenja
  Geplaatst op 09:00h, 18 september Beantwoorden

  De fringe enkellaarsjes vind ik echt heel tof <3

 • Sophie
  Geplaatst op 09:36h, 18 september Beantwoorden

  Die laatste rode laarsjes vind ik heel erg leuk! :-) Cut Out boots vind ik ook heel leuk, maar denk dat het mij ook niet zal staan!

 • Daphne
  Geplaatst op 09:53h, 18 september Beantwoorden

  Die fringe-boots heb ik! Superleuke laarsjes-inspiratie!

 • Manon
  Geplaatst op 11:16h, 18 september Beantwoorden

  dat rode enkellaarsjes is zo mooi he heb ik ook op mijn wishlist :)

 • irene
  Geplaatst op 11:23h, 18 september Beantwoorden

  Leuke schoenen hoor!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 12:28h, 18 september Beantwoorden

  Er zitten hele leuke laarsjes tussen! Ik had in de catalogus van H&M hele leuke laarsjes gezien.

 • Bianca
  Geplaatst op 14:18h, 18 september Beantwoorden

  Die laarsjes met fringies!

 • Eva | Realitijd
  Geplaatst op 16:38h, 18 september Beantwoorden

  Die zwarte cut out boots zijn zooo leuk

 • Manon
  Geplaatst op 18:01h, 18 september Beantwoorden

  Wat een gave laarsjes!

 • Inge
  Geplaatst op 20:22h, 18 september Beantwoorden

  Ik ben gek op die veterschoenen :) heb zelf ook een paar. Leuke schoenen allemaal bij de scapino, had ik niet verwacht!

Geef een reactie