ART: SOAP BUBBLES - LoisLorinde.nl
29333
post-template-default,single,single-post,postid-29333,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ART: SOAP BUBBLES

Een beetje afwasmiddel, acrylverf en water en deze zeepbel creaties zijn zo gemaakt. Lees snel verder en ga zelf ook aan de slag!

Benodigdheden
⇢ 1 Eetlepel afwasmiddel
⇢ 3 Eetlepels water
⇢ 3 Eetlepels acrylverf
⇢ Beker
⇢ Rietje

Meng de afwasmiddel, acrylverf en water in een bekertje. Blaas er in met een rietje tot er grote zeepbellen onstaan. Houd voorzichtig papier tegen de zeepbellen aan tot deze op het papier te zien zijn. Waterverfpapier is hier goed geschikt voor. Normaal dunner papier werkt ook, maar dan is het contrast minder goed te zien. Ook zal het papieren sneller opkrullen als het te nat wordt.

Dit is de verhouding van afwasmiddel, acrylverf en water die voor mij het beste werkt. Dit kan verschillen per zeep en verf. Bij lichte kleuren heb je waarschijnlijk nog iets meer verf nodig om de bellen goed zichtbaar te maken. Een hoog glas of plastic bekertje werkt beter dan een breed bakje. Hoe breder een bakje hoe sneller de zeepbellen weer verdwijnen.

Als je eenmaal doorhebt wat voor jou het beste werkt is het heel rustgevend om mee bezig te zijn. En met deze hoeveelheid kan je heel wat blaadjes vullen. Elke creatie is weer uniek. Dit is ook tof om te gebruiken als achtergrond op bijvoorbeeld een geboortekaartje.

Ook aan de slag gegaan? Gebruik #LLCREATE op Instagram om uitgelicht te worden!

Heb jij wel eens zeepbel-kunst gemaakt?

liefsloisje

3 Reactie's

Geef een reactie