ART: INKTOBER - LoisLorinde.nl
31313
post-template-default,single,single-post,postid-31313,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ART: INKTOBER

Vorig jaar deed ik mijn eerste poging om mee te doen aan inktober, maar ik was na vijf tekeningen al afgehaakt. Dit jaar besloot ik het iets makkelijker aan te pakken door te gaan voor simpele zwart-wit tekeningetjes in een cirkel. Op mijn art account @ArtyLois heb ik elke dag deze illustraties geplaatst.

Inktober houdt dus in dat je elke dag van oktober een tekening maakt waarbij je inkt gebruikt. Dit kan elk soort inkt zijn die je maar wilt. Vaak volg je dan een overzicht van woorden waarbij je elke dag een beeld moet verzinnen. Ik ging dit jaar voor een magical/fantasy thema. Door elke keer een cirkel te gebruiken heb ik ook meer eenheid gecreëerd tussen de illustraties.

Dit waren mijn 31 inktober-tekeningen + collage. Welke tekening spreekt jou het meest aan en waarom? Ik ben erg benieuwd! Ook zou ik het leuk vinden als je mij volgt op mijn Instagram art account @ArtyLois om meer van mijn werk te zien.

liefsloisje

 

Geen reactie's

Geef een reactie