ART: ILLUSTRATIES MET WATERVERF - LoisLorinde.nl
28571
post-template-default,single,single-post,postid-28571,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ART: ILLUSTRATIES MET WATERVERF

Ik was weer eens aan het experimenteren met waterverf en toen kwamen er twaalf verschillende illustraties tevoorschijn. Bij elke illustratie hoort een woord of een zin, en de rest is voor eigen interpretatie.

Limited.

Echo, is the only voice coming back. Shadow, is the only friend that I have.
Jason Walker – Echo

Black sheep.

Impact.

Release me. Release my body.

Society.

Do nut do it.

Familiar faces.

Water bender.

Fragile veins.

Closed.

Life goes on, as I’m fading away.

Voor mijn afstuderen ga ik mij richten op illustratie. Hierbij wil ik lekker veel verschillende methodes en technieken uitproberen. En daar horen natuurlijk ook mislukkingen bij. Op mijn @ArtyLois Instagram account wil ik dit proces gaan delen. Dus als je dat leuk vindt, vind ik het leuk als je mij volgt!

Welke illustratie spreekt jou het meeste aan?

liefsloisje

2 Reactie's
 • Dinja
  Geplaatst op 17:53h, 26 maart Beantwoorden

  Ze zijn leuk geworden! Vooral de Water bender vind ik mooi (die lijnen en houding)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:24h, 31 maart Beantwoorden

   Dank je wel, Dinja!! :D

Geef een reactie