ART: DARK DRAWINGS - LoisLorinde.nl
27013
post-template-default,single,single-post,postid-27013,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ART: DARK DRAWINGS

darkdrawing0

Vroeger op de basisschool maakten we onze eigen regenboog tekeningen met ecoline en gingen er toen overheen zwart waskrijt. Door het krijt vervolgens weg te krassen ontstonden de meest toffe tekeningen! En toen ik dit regenboog tekenblok bij de Action zag liggen was ik meteen verkocht. En het tekenblok ook. Klik verder om mijn donkere regenboog creaties te bekijken!


darkdrawing1
Het effect is zo gaaf! Het bijzondere tekenblok kost ongeveer 2 euro bij Action en is verkrijgbaar in twee varianten. Een regenboog variant en een holografische variant. Holografisch vind ik ‘m niet echt, maar de kleuren zijn anders. Én natuurlijk zit deze ook in het grote DIY pakket dat je kan winnen!

Wat vind jij van het effect?

liefsloisje

7 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:03h, 17 oktober Beantwoorden

  Zo leuk en apart!
  Prachtige kleuren.

  Xoxo

 • Charelle
  Geplaatst op 07:55h, 17 oktober Beantwoorden

  Ooooh ik wil dit! Zo gaaf (en ja, wij deden dat vroeger ook zo, haha!)! Action zei je? (Naartoe! ;))

 • Sophie
  Geplaatst op 10:08h, 17 oktober Beantwoorden

  Oh, ik weet nog dat we dit vroeger zelf maakten. Eerst met wasco allemaal vrolijke kleuren een beetje random over een blad krassen. Daarna met zwarte wasco er overheen tot je de kleuren er niet meer doorheen zag en dan met een kroontjespen een deel van het zwart weghalen. Ik heb zoveel vuurwerk tekeningen gemaakt op deze manier! Zo’n kant-en-klaar boek is vast veel handiger, want ik weet ook nog wel dat je handen en de tafel dan helemaal onder het zwart van de wasco zaten.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:04h, 22 oktober Beantwoorden

   Jaaa, klopt! Wij deden de kleuren met ecoline zodat je het niet meekrast. Haha, ik zat ook altijd helemaal onder, maar het was inderdaad ontzettend leuk! Dit boekje van Action is ideaal!

 • Daphne
  Geplaatst op 14:39h, 17 oktober Beantwoorden

  Ik vond dat altijd zo leuk op de basisschool! Het ziet er echt heel gaaf uit!

 • Dinja
  Geplaatst op 20:13h, 19 oktober Beantwoorden

  Ik vond het er al zo bekend uit zien op Instagram (daar zag ik de foto eerst), vroeger vond ik dat ook al zo leuk om te doen. Ik ga binnenkort maar weer eens de Action leeg plunderen :p

 • Anneleen
  Geplaatst op 10:12h, 20 oktober Beantwoorden

  Ik herinner me dit ook van vroeger, erg leuk! :) ik wist niet dat ze dit in de action hebben. Binnenkort eens voor kijken!

Geef een reactie