ACTION AQUAREL & AQUA BRUSH + WINACTIE - LoisLorinde.nl
28936
post-template-default,single,single-post,postid-28936,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ACTION AQUAREL & AQUA BRUSH + WINACTIE

Waterverf. Ik vind het een van de fijnste manieren om kleur te geven aan papier. Als het materiaal dan ook nog eens goedkoop is, is dat extra mooi meegenomen. Daarom testte ik de aquarel verf én aqua brushes van de Action. Oh, en ik geef twee setjes weg!


Het pigment van de waterverf is niet overweldigend, maar wel fijn om mee te werken. Ik merk wel dat de verf wat ‘poederig’ opdroogt en daardoor afgeeft, en dat is jammer. Dit heb ik gelukkig niet met mijn andere aquarel sets van Flying Tiger en Royal Talens.

Aqua brushes zijn verfkwasten waar je water ín kan doen, zodat je niet steeds je kwast in water hoeft te dopen. Door er lichtjes in te knijpen komt er een beetje water uit en kan je verder schilderen binnen dezelfde penseelstreek. Het water ging er niet in onder kraan, maar alleen door ze onder te dompelen in een bakje water totdat alle luchtbellen eruit zijn. Ik heb geen ervaring met andere aqua brushes, maar deze vond ik niet erg fijn. Er kwam pas water uit als ik er hard in kneep en dan was het weer te veel. Wel lijkt de kwast langer vochtig zonder iets te hoeven toen, en dat was leuk om mee te werken. Maar ook dan is het nodig om de kwast af en toe even in water te dopen, en dat doe ik liever dan dit ‘knijp systeem’.


Ik ben eerlijk gezegd niet super enthousiast, maar voor de prijs wel het proberen waard. Zeker als je waterverf een keer wilt proberen zonder meteen een dure aankoop te doen. Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan? Als je een reactie achterlaat met het woord ‘waterverfje’ erin dan maak je automatisch kans op een set waterverf met twee aqua brushes. Over een week stuur ik een bericht naar de winnaars.

De Watercolor paint set kost € 0,99 en de Aqua brush set kost € 0,89 en zijn te koop bij Action.

liefsloisje

7 Reactie's
 • Linda Raaijmakers
  Geplaatst op 14:31h, 03 juli Beantwoorden

  Dat lijkt me superleuk om samen met onze tweeling Lucas en Eva te knutselen voor de verjaardag van omie die 1 augustus 93 wordt :D

  • Linda Raaijmakers
   Geplaatst op 14:33h, 03 juli Beantwoorden

   Dat lijkt me superleuk om samen met onze tweeling Lucas en Eva te knutselen met een waterverfje voor de verjaardag van omie die 1 augustus 93 wordt :D Dan kunnen we een mooi schilderij maken :D (ik las nu pas goed de voorwaarde van het woord waterverfje, sorry hihi)

 • Nadine
  Geplaatst op 22:21h, 03 juli Beantwoorden

  Ik zou graag een waterverfje maken. :)

 • Anniek Bernaerts
  Geplaatst op 07:30h, 04 juli Beantwoorden

  Ik wil dat waterverfje graag proberen!

 • Jolijn
  Geplaatst op 22:26h, 09 juli Beantwoorden

  Lijkt me eigenlijk wel leuk om eens te proberen! Waterverfje dus :)

 • Ruben
  Geplaatst op 17:35h, 24 mei Beantwoorden

  Ik heb die handige kwasten ook 2x gehad
  Zegmaar die van de action

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:36h, 30 mei Beantwoorden

   Leuk! Mooie creaties mee gemaakt? :)

Geef een reactie