100% HONESTLY DELICIOUS JUICES - LoisLorinde.nl
17016
post-template-default,single,single-post,postid-17016,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

100% HONESTLY DELICIOUS JUICES

1001

Bij de Action hebben ze altijd leuke acties en merken die normaal veel duurder zijn. Laatst viel mijn oog op de 100% Juices voor maar 75 cent. Pure sapjes zonder extra toevoegingen. Ik kocht alle vier de smaken. The Green Mile, Caribbean Queen, La Vida Loca en Cherry-Oh-Baby. Benieuwd wat ik vind van deze pure en eerlijke sapjes?

1002

The Green Mile
Een van mijn twee favorieten is The Green Mile. Jullie kennen de film vast wel. Erg leuk dat ze dit soort namen gebruiken voor de sapjes. Zo bestaat The Green Mile uit appel, kiwi, peer, limoen, spinazie, brandnetel en munt. Een heerlijke frisse combinatie.

1003

Caribbean Queen
Carribean Queen is een mix van ananas, druif, sinaasappel, mango, banaan, passievrucht en gember. Deze vond ik eigenlijk niet zo lekker. Dat komt door de bittere nasmaak van gember waar ik niet zo dol op ben. Anders had ik ‘m waarschijnlijk wel gelust.

1004

La Vida Loca
De tropische La Vida Loca deed mij een beetje denken aan de Vita Coco kokoswater met ananas die ik al eerder reviewde. Maar dan nog beter! De combinatie van kokosnoot, ananas, guave, sinaasappel en appel geeft meteen een soort vakantiegevoel.

1005

Cherry-Oh-Baby
Mijn absolute favoriet is dit rode drankje met appel, druif, granaatappel, kers en kaneel. Vooral dat vleugje kaneel maakt Cherry-Oh-Baby wat specialer dan de andere sapjes. Hmmmmm.

1007

1008

Ook Bloempje vind de 100% Honestly Delicious Juices erg interessant. Ze komt altijd eventjes kijken als ik foto’s maak, haha. De verpakkingen zijn erg vrolijk en je ziet meteen welke fruit en groenten er in zitten. En helemaal zonder extra toevoegingen. Caribbean Queen vind ik het minst door de bittere nasmaak van gember. Op de derde plaats staat de tropische La Vida Loca. Dan The Green Mile omdat ‘ie zo heerlijk fris en fruitig is. En mijn absolute favoriet iSs Cherry-Oh-Baby door het vleugje kaneel.

De 100% Honestly Delicious Juices kosten 75 cent per half liter pak en zijn te koop bij Action. Of voor wat meer verkrijgbaar bij supermarkten en benzinestations.

Welke lijkt jou het lekkerst?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 13:21h, 04 september Beantwoorden

  Het ziet er lekker uit.

 • Denise
  Geplaatst op 17:00h, 04 september Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke review Lois! Heel origineel, ik ga zeker eens kijken bij Action of ze ze bij ons ook hebben!

 • Angela
  Geplaatst op 18:29h, 04 september Beantwoorden

  Oeh! Ziet er lekker uit!

 • syl charis
  Geplaatst op 19:25h, 04 september Beantwoorden

  Wil ik proberen

 • simone
  Geplaatst op 19:53h, 04 september Beantwoorden

  Wat heb je hele leuke foto’s gemaakt. Ze lijken me ook lekkere sapjes. En ook nog eens lekker goedkoop. het proberen waard.

 • Suzanne
  Geplaatst op 19:57h, 04 september Beantwoorden

  Hmm, lijkt me lekker!

 • Annelie
  Geplaatst op 20:59h, 04 september Beantwoorden

  Ik zag ze laatst ook bij de Action staan maar heb ze toen niet meegenomen. Misschien toch maar eens proberen want t klinkt niet verkeerd! :)

 • Stéphanie
  Geplaatst op 22:30h, 04 september Beantwoorden

  Ze lijken me allemaal erg lekker, behalve die groene. Ben niet zo’n fan van munt.

 • Stephanie
  Geplaatst op 23:28h, 04 september Beantwoorden

  Lijken me heerlijk!!! Ik heb hier een miljoen supermarkten om mij heen, maar volgens mij geen LIDL :(

 • chucky1012
  Geplaatst op 13:23h, 05 september Beantwoorden

  Het klinkt heerlijk ;-)

Geef een reactie