DIY: DINO SIERADEN HANGER

diy-dino-sieraad-hanger-9

Happy Friday DIYday! Dankzij Pinterest had ik dit DIY idee al een tijdje in mijn hoofd, maar ik kon steeds niet de goede dino’s vinden. Tot ik een set met dinosaurus figuurtjes (+ Freek poppetje, haha) bij de Albert Heijn zag liggen. Het perfecte formaat! Al snel toverde ik de figuurtjes om tot een kleurrijke dino sieraden hanger!

diy-dino-sieraad-hanger-1

WAT HEB JE NODIG?
→ Dinosaurus figuurtjes
→ Langwerpig dienblad/plank
→ Lijmpistool/alleslijm
→ Spuitbus verf

diy-dino-sieraad-hanger-2

diy-dino-sieraad-hanger-3

Elke dino heb ik een andere kleur gegeven met de spuitbussen. Laat de figuurtjes een dagje goed drogen voor je verder gaat. Met een potlood heb ik lichtjes aangegevem waar elke dino moest komen, zodat je daar niet over na hoeft te denken als je met lijm aan het kliederen bent. Het witte dienblad kocht ik bij de Action.

diy-dino-sieraad-hanger-4

diy-dino-sieraad-hanger-7

Met mijn lijmpistool heb ik de dino’s één voor één op het dienblad geplakt. Eerst wilde ik een plank gebruiken, maar ik vind het effect van dit langwerpige dienblad juist wel heel tof. Op Pinterest zag ik voornamelijk doormidden gezaagde dino’s en andere dieren voorbij komen, maar ik laat de arme beestjes liever heel, hahaha.

diy-dino-sieraad-hanger-5

diy-dino-sieraad-hanger-11

De Wall of Jewelry heeft nu een dino update gekregen en ik ben er ontzettend blij mee! De kleuren lopen ook heel mooi in elkaar over. Later kwam ik er achter dat het precies dezelfde kleuren zijn als in mijn logo. Yay voor blauw-paars-roze! Ook zijn er meerdere zelfgemaakte sieraden te zien: de PCB bracelets, de clothespin statement necklace, een ketting van oorhangers en een omgetoverde ketting.

diy-dino-sieraad-hanger-6

diy-dino-sieraad-hanger-9

Geen dino fan? Maak dan een hanger met ander soort figuurtjes. Misschien heb je nog wel wat speelgoed van vroeger dat je een nieuw leven kan geven. Laat het mij weten als je ook je eigen sieraden hanger hebt gemaakt! Gebruik hashtag #LoisDIY of tag mij in je foto op Twitter of Instagram met @LoisLorinde. Vind ik leuk!

Hoe bewaar jij je sieraden?

liefsloisje

Share:

16 Reacties

  • Lois Lorinde
   28 juni 2016 / 11:27

   Dank je wel!!

  • Lois Lorinde
   27 juni 2016 / 10:38

   Dank je wel!!

  • Lois Lorinde
   27 juni 2016 / 10:39

   Ja, inderdaad! Vrolijkt het meteen op!

 1. 24 juni 2016 / 12:53

  Hij is gaaf geworden! Vooral de kleurencombi vind ik echt gaaf :)

  • Lois Lorinde
   27 juni 2016 / 10:39

   Dank je wel Dinja! Haha, vind ik ook, mijn favoriete kleuren!

 2. Linda
  24 juni 2016 / 15:33

  Het is echt super leuk, ik heb nog een set boerderij dieren liggen waar ik nog wat mee wil doen. Nog geen idee wat, maar dit is wel een heel erg leuk idee. Je hebt mooie kleuren gebruikt.

  • Lois Lorinde
   27 juni 2016 / 10:42

   Oh, wat leuk! Met boerderij dieren kan het ook erg schattig zijn. Ben benieuwd! :D

  • Lois Lorinde
   27 juni 2016 / 10:42

   Dank je wel Jamey!!

 3. 27 juni 2016 / 16:55

  Wat een ontzettend leuke DIY. Normaal ben ik niet zo van het zelf dingen maken, maar dit ziet er toch wel heel erg leuk uit, zowel om te doen als te hebben hangen!

  • Lois Lorinde
   28 juni 2016 / 11:26

   Ooh, dat vind ik heel leuk om te horen! Ben benieuwd of je het gaat doen! :D

  • Lois Lorinde
   2 september 2016 / 19:45

   Leeuk! Laat je het resultaat zien? :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *