DERMALEX REPAIR | LoisLorinde.nl

29 mei 2013

dermalexZoals de meeste van jullie wel weten heb ik last van eczeem. Een tijdje geleden kreeg ik te horen dat ik Dermalex Repair mocht testen. Ik heb al jaren niks anders meer gebruikt dan mijn hormoonzalf tegen de plekjes, dus ik was erg benieuwd. En ik ben aangenaam verrast! Meer weten over deze zalf?

dermalex3Het rijtje met de belangrijkste dingen over Dermalex Repair. Als eerste verminderd de zalf inderdaad jeuk, roodheid en irritatie. Bevat geen hormonen, dat is goed want dan kan mijn huid afkicken van mijn andere zalf.

Een groot nadeel is wel dat de zalf niet meer werkt als het nat is geworden, dan moet je het weer opnieuw aanbrengen. Dus als je even je gezicht wast met water of gaat zwemmen is het gelijk er van af.

dermalex4

Ik gebruik altijd na het douchen mijn gebruikelijke hormoonzalf. Als ik dit niet doe krijg ik gelijk weer last van irritaties en rode plekjes, ze zitten nu vooral bij mijn nek en gezicht. Nu heb ik Dermalex Repair geprobeerd zonder mijn hormoonzalf ook te gebruiken. Wonder boven wonder houd ik het drie dagen vol met Dermalex zonder hormoonzalf. Helemaal zonder hormoonzalf kan ik niet. Mijn huid is na die jaren verslaafd geworden aan die hormonen. Gelukkig kan ik door Dermalex daar nu een beetje van ‘afkicken’ zonder gelijk weer veel last te krijgen van plekjes.

dermalex5Het is een dunne zalf die hierdoor makkelijk smeert en snel intrekt. Je ruikt de zalf bijna niet dus ik zou het ook niet kunnen omschrijven. Nadat ik de zalf heb aangebracht voel ik gelijk een soort ‘verkoeling’ op mijn huid, heel fijn.

dermalex2Ik ben erg blij met Dermalex Repair. De zalf verminderd inderdaad jeuk en roodheid. Vooral in afwisseling met mijn hormoonzalf is hij perfect. Mijn huid is ‘verslaafd’, dus helemaal zonder hormoonzalf kan ik nog niet. Maar nu hoef ik niet elke keer hormoonzalf te gebruiken (want dat is eigenlijk niet goed) en heb ik toch een rustige huid.

Een tube Dermalex Repair kost maar € 9,95 voor 30 gram. En is te koop bij verschillende drogisterijen of hier online te bestellen. Als jij last van eczeem of een geïrriteerde huid, raad ik je Dermalex Repair zeker aan!

Gebruik jij speciale verzorgingsproducten?

Liefs,
Lois Lorinde

This entry was posted in Personal, Review and tagged with:

23 comments


  29 mei 2013

  Klinkt heel goed! Ik heb ook veel last van een geïrriteerde huid.  29 mei 2013

  Fijn dat hij werkt, en hij je hormoonzalf een beetje wegkickt om het zo maar te zeggen! En gefeliciteerd met je 200 volgers!!!! <3 Op dit moment heb je er 200!! woohoo!

  LoisLorinde

  29 mei 2013

  Ja, ben echt heel blij dat deze zalf werkt! En wat lief dat je het opmerkt, hihi. Dankje!<3  29 mei 2013

  Wat fijn dat hij werkt!  29 mei 2013

  Deze heb ik ook mogen testen, maar bij mij hielp het weer niet helaas. Beter dat het bij jou wel helpt :)

  LoisLorinde

  29 mei 2013

  Oh wat jammer!  29 mei 2013

  klinkt goed! ik heb ook last van eczeem x  29 mei 2013

  Niks voor mij, maar mijn vriend zou dit wel kunnen gebruiken.  29 mei 2013

  Fijn dat het zo goed werkt!  29 mei 2013

  Ik heb zelf geen last van eczeem, maar gelukkig werkt het bij jou wel!  29 mei 2013

  Fijn dat hij goed werkt! :)  29 mei 2013

  Klinkt erg goed! ^^
  Fijn dat het goed helpt voor jou eczeem.  29 mei 2013

  Wat ontzettend fijn dat het helpt voor je. Ik heb vroeger ook heel erg last van eczeem gehad; dit kwam doordat ik allergisch ben voor parfum in zeep etc. (gebruik het stiekem nog hoor, ruikt zoooo lekker!!!)

  Leuke blog heb je; ik volg je via bloglovin’

  Liefs; Pauline  29 mei 2013

  Gelukkig dat dit een goed alternatief is voor de hormoonzalf!  29 mei 2013

  Ik gebruik alleen dag- en nachtcrème maar niet specifiek van 1 merk. Dit doe ik omdat mijn huid anders te droog wordt en de vellen er zo bij hangen :(  29 mei 2013

  Klinkt goed als je last heb van eczeem!  29 mei 2013

  Super fijn dat hij werkt voor je;)  29 mei 2013

  Wat fijn dat dit werkt voor jou! :)  29 mei 2013

  Wat goed dat het een tijdelijke vervanger van je hormoonzalf zou kunnen zijn wanneer het nodig is.  29 mei 2013

  Deze heb ik ook! Vind m erg fijn! XXX  29 mei 2013

  Hij lijkt me erg fijn :) x  1 juni 2013

  Fijn dat het goed werkt!  10 juni 2013

  […] schreef een review over de Dermalex Repair zalf tegen eczeem. En ik ben dik tevreden! Zeker een aanrader als je last […]